Sarah Jio’dan Türk okurlara özel kitap

Sarah Jio’dan Türk okurlara özel kitap

Romantik edebiyatın çok satan popüler isimlerinden olan Sarah Jio, Türk okurlarına ithaf ettiği yeni kitabı ile Pena Yayınları etiketiyle yakında kitapseverlerle buluşmaya hazırlanıyor

Tüm dünyada kitapları milyonlarca satan ve yazdığı kitaplar ile gerek Amerika'da gerekse Türkiye'de çok geniş bir hayran kitlesine sahip Sarah Jio, Türk okurlarına özel olarak ithaf ettiği yeni kitabı ile yeni yılda sevenlerine sürpriz yapıyor.

 

Birçok eseri New York Times çok satanlar listesinde yer alan ve Türkiye'nin en çok okunan yabancı yazarlarından biri olan Sarah Jio'nun yeni kitabı, Pena Yayınları etiketiyle çok yakında raflarda yerini alacak.

 

 

Sarah Jio Kimdir?

New York Times ve USA Today listelerinde #1 numarada yer alan, uluslararası çok satan yazar Sarah Jio bu zamana kadar 11 roman yazmıştır. Aynı zamanda bir yapım şirketinin kurucusu olan yazarın; bir çok dergide yazıları yayınlanmıştır ve NPR’nin Morning Edition programı gibi birçok mecraya da katkıda bulunmuştur. Sarah Jio’nun kitapları 25’ten fazla ülkede yayımlanırken Türkiye’de listelerde #1 numara olmuştur. Seattle’da eşi, üç küçük çocuğu ve üç de üvey çocuğuyla birlikte yaşamaktadır.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.