Saray'da şok! Çırılçıplak klip çektiler

Saray'da şok! Çırılçıplak klip çektiler

Saray’da büyük skandal… Saray’da çırılçıplak çekilen klip büyük bir krize neden oldu ve tepki çekti. İşte o klip ve haberin ayrıntıları;

Amerika Birleşik Devleti (ABD) Melania Trump klibi ile çalkalanıyor. Ünlü rapçinin yeni albünü tanıtmak için yayınladığı klip olay oldu.

ABD'nin, son dönemdeki ünlü rapçilerinden T.I.’ın yeni albümü Dime Trap’i tanıtmak için Twitter’dan 1 dakikalık bir video paylaştı.

Klip ABD Başkanı Donald Trump’ın Beyaz Saray’dan ayrıldığını gösteren arşiv görüntüleriyle başlıyor. Trump’ın helikopteri havalandıktan sonra kamera Oval Ofis’e dönüyor ve takım elbise içindeki T.I. izleyicinin karşısına çıkıyor. Daha sonra masaya oturan T.I.’ın karşısına Melania Trump’a benzeyen bir kadın geliyor ve erotik bir dansa başlıyor.

Beyaz Saray'ın da tepki gösterdiği klipte Melani Trump'ı oynayan kadın, First Lady’nin bu yılın başında giydiği ve tepki çeken ceketini giyerken görülüyor.

Klipte T.I.’ın karşısına çıkan kadın bir anda soyunuyor ve dans etmeye başlıyor. Neredeyse çırılçıplak olarak masanın üstüne zıplayan ve rapçinin kravatını çeken dansçı hareketlerine devam ediyor.

Videonun sonuna doğru rapçi, Melania Trump’a benzeyen kadını odadan çıkarıyor.

İşte o skandal klip:

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.