Saray’dan Kaşıkçı için başsağlığı mesajı!

Saray’dan Kaşıkçı için başsağlığı mesajı!

Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’nda öldürülen Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili başsağlığı mesajı yayımlandı. İşte ayrıntılar;

Beyaz Saray’dan Cemal Kaşıkçı için başsağlığı mesajı yayımlandı. Beyaz Saray’dan Başkonsoloslukta öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı olayı hakkında açıklama yapıldı. Açıklamada, "Bay Kaşıkçı'nın öldüğünün teyit edildiğini duymaktan üzgünüz. Kaşıkçı'nın ailesine, nişanlısına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Beyaz Saray Sözcücü Sanders, Suudi Arabistan’ın, Kaşıkçı’nın öldüğünü teyit etmesinin ardından konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Saray Sözcüsü Sarah Sanders, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın ölümüne ilişkin, “Bay Kaşıkçı’nın öldüğünün teyit edildiğini duymaktan üzgünüz. Kaşıkçı’nın ailesine, nişanlısına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz” dedi.

Sanders, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bay Kaşıkçı’nın öldüğünün teyit edildiğini duymaktan üzgünüz. Kaşıkçı’nın ailesine, nişanlısına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Bu trajik olaya yönelik uluslararası soruşturmaları yakından takip etmeyi sürdüreceğiz; zamanında, şeffaf ve hukuka uygun gerçekleşecek adaleti savunacağız.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.