Sarıgül yeni partinin sinyalini verdi

Sarıgül yeni partinin sinyalini verdi

 

Türkiye Değişim Hareketi adı altında parti kurmak için yola çıkan, ancak bunu erteleyen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül yeniden kolları sıvadı. Katıldığı bir yemekte, "CHP arkasına aldığı rüzgarı iyi değerlendiremedi, duracak zamanımız ve sabrımız kalmadı" diyerek TDH'yi yeniden kuracağının sinyallerini verdi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, geçtiğimiz gün Av. Murat İmrek'in verdiği kahvaltıda hemşerileriyle bir araya geldi. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Sarıgül, masaları tek tek gezerek herkesle yakından ilgilendi. Bu durum karşısında mutluluğunu gizleyemeyen dernek yönetici ve üyeleri Sarıgül'e sıkıntılarını anlattılar. Mustafa Sarıgül gençlerle de sohbet etme imkânı buldu. 

"Bekleyecek sabrımız kalmadı"

Partinin yeniden canlandırılması için gençlere, "Çok çalışmalısınız. Artık duracak zamanımız ve sabrımız kalmadı" diyen Sarıgül, "Baykal, CHP'den gittikten sonra Kemal Kılıçdaroğlu bir süre bir fırtına estirdi, ancak daha sonra bu fırtına tozu dumana karıştırarak rüzgârla birlikte kayboldu" dedi. Başkan Sarıgül, konuşmasında; "Liderler proje üretmeli, laf değil. TDH'nin daha kurulmadan bir milyon beş bin kişiye ulaşması, her partiye nasip olacak iş değil. Gençlerde hakikaten ben büyük bir enerji görüyorum. Böyle olursa iktidar olmaya engel yok demektir" dedi.

"Laf değil çözüm"

Türkiye'de tüm belediyelerin Şişli Belediyesi modeline benzer bir uygulama içine girdiğini, ancak kimsenin kendilerine benzeyemeyeceğini ifade eden Sarıgül; "Biz laf değil, proje üretiyoruz, sorun değil çözüm üretiyoruz. Çünkü bizlerde ayrımcılık yok. Cami de, Cemevi de, Kilise de, Sinagog da bizimdir. Çünkü biz millete kem gözle bakan bir Belediye değiliz" dedi. Bizim tek derdimiz var oda halkımıza en güzel hizmeti vermektir. Halkımız da teveccühünü bizlere gösteriyor zaten" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.