Sarıgül'den Kılıçdaroğlu'na net mesaj: Başka yere gitmem

Sarıgül'den Kılıçdaroğlu'na net mesaj: Başka yere gitmem

Yerel seçimlerde CHP tarafından Eyüp Sultan ilçesinden adaylığı düşünüldüğü iddia edilen Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Ben Şişli adayıyım." diye konuştu.

İstanbul'da CHP yönetimi tarafından Eyüp Sultan ilçesinden adaylığı düşünüldüğü iddia edilen Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Ben Şişli adayıyım. Başka bir yere gitmem söz konusu değil. Genel Merkez'le de aramızda bir problem yok" açıklamasında bulundu.

Sarıgül ile görüşme yaptı

CNN TÜRK'te yayınlanan 'Gece Görüşü' programında yerel seçime ilişkin önemli kulis bilgileri paylaşıldı. Mustafa Sarıgül ile geçen hafta görüşen gazeteci Gürkan Hacır, görüşmeye ilişkin dikkat çeken bölümleri izleyicilerle paylaştı.

Sarıgül'den gelen mesajı okudu

CHP yönetiminin Mustafa Sarıgül'ü Eyüp Sultan ilçesi için düşünüldüğünü aktaran Gürkan Hacır, Sarıgül'ün 'B planım var' dediğini söyledi. Hacır, programın ilerleyen dakikalarında da Sarıgül'den gelen mesajı okudu.

"Ben Şişli adayıyım, başka yere gitmem"

Sarıgül, gönderdiği mesajda şu ifadeleri kullandı: "Sevgili kardeşim ben Şişli adayıyım. Başka bir yere gitmem söz konusu değil. İstanbul dışında da diğer ilçe adaylarına da gereken desteği vereceğim. Mustafa Sarıgül kendisine başka bir ilçe aramıyor. Genel Merkez'le de aramızda bir problem yok.'

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.