Sarıgül'e dev bütçeli müdürlükler

Sarıgül'e dev bütçeli müdürlükler

Şişli'yi alan CHP'li Hayri İnönü, görev paylaşımı yaptı ve Sarıgül'ün oğlu Emir'e belediyenin en yüksek bütçeli müdürlüklerini verdi.

 

İstanbul'da seçimi Kadir Topbaş'a kaybeden Sarıgül, oğlu Emir'i 4'üncü sıradan Şişli Meclis Üyesi Adayı yapmıştı. Şişli'de seçimi kazanan ve göreve başlayan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, ilk iş olarak belediyede görev dağılımı yaptı.


EN YÜKSEK BÜTÇELİ MÜDÜRLÜKLER SARIGÜL'DE

Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül, hiçbir belediyede olmayan Başkan Vekili ve Koordinatör Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Akşam gazetesinin haberine göre; Oğul Sarıgül'e belediyenin en yüksek bütçeli müdürlükleri bağlandı: Özel Kalem, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Dış İlişkiler ve Kültür ve Sosyal İşler müdürlükleri.... Böylece Şişli’yi 15 sene yöneten Sarıgül, koltuğunu oğlu Emir Sarıgül’e devretmiş oldu.

TALAY'IN OĞLU DA YARDIMCI

Mustafa Sarıgül’ün siyasi yoldaşlarından eski Kültür ve Turizm Bakanı İstemihan Talay’ın oğlu Murat Ali Talay da başkan yardımcılığı görevine getilildi. Aynı zamanda Aydın Ayaydın’ın damadı olan Talay’a, Zabıta, Ruhsat ve Denetim ile Bilgi İşlem müdürlükleri bağlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.