Şarkıcı Haluk Levent'in göçük altında kalan kuzeni yaşamını yitirdi

Şarkıcı Haluk Levent'in göçük altında kalan kuzeni yaşamını yitirdi

Kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası yardım seferberliği başlatan Haluk Levent'in küçük kuzeni de enkaz altında kaldı. Levent acı haberi "Ah ya ah! Kuzenim kurtarılamadı" sözleriyle verdi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler; Gaziantep, Malatya, Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır çok şiddetli bir şekilde hissedildi. Haluk Levent'in kuzeni de depremde göçük altında kaldı.

 

"KUZENİM KURTARILAMADI"

 

Çalışmaların ardından enkaz altındaki Levent'in kuzeni Güven Dönbak kurtarılamadı. Twitter hesabından kuzeninin fotoğrafını yayınlayarak kahreden haberi duyuran şarkıcı, "Ah ya ah! Küçük kuzenim Güven Dönbak enkaz altında kaldı. Kurtarılamadı" ifadelerini kullandı.

 

DEPREMZEDELER İÇİN SEFERBER OLDU

 

Şarkıcılığın yanı sıra kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile afetzedeler için seferber olan Haluk Levent, kısa sürede milyonlarca lira bağış topladı. Tüm ekiplerini deprem bölgesine yönlendiren Levent, depremzedeler için 3000 konteyner kurmaya hazırlanıyor. Depremden etkilenen şehirlerin başında gelen Hatay'a giden Levent, yarın da diğer şehirlerin valilikleriyle görüşecek.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.