Şarkıcı Tarık Mengüç Soluğu Savcılıkta Aldı Bana Yardım Edin

Şarkıcı Tarık Mengüç Soluğu Savcılıkta Aldı Bana Yardım Edin

Şarkıcı Tarık Mengüç, sosyal medya hesapları çalındığını ve tekrardan geri almak için kendisinden toplam 3 Bin TL para talep edildiğini öne sürerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gitti.

Şakşuka” isimli parçayla yıldızı bir anda parlayan şarkıcı Tarık Mengüç, sosyal medya hesapları çalındığını, tekrardan geri alabilmesi için kendisinden 3 Bin TL talep edildiğini öne sürerek sorumlular hakkında şikayetçi oldu.

İstanbul Adalet Sarayı’na giderek savcılığına gidip ifade veren Mengüç, “ 2017 sene Ağustos ayında İnstagram hesabıma kendisini İnstagram yetkilisi olarak tanıtan bir şahıstan mesaj geldi. 

Mesajda hesabımın çalınabileceğinden dolayı güvenlik için elektronik posta adresim istendi. Ben de bunun üzerine mail adresimi verdim. 

Fakat ertesi gün mail adresime bağlı olan Facebook ve İnstagram hesaplarıma giriş yapamadım.

Bugün kendisini 'Cartel Medya' isimli danışman olarak tanıtan bir şahıs telefonuma bir mesaj atarak, hesaplarımın çalındığını ve bana yardımcı olabileceğini söyledi.

Daha sonra telefon yurt-dışı kodlu bir numaradan bir mesaj geldiğini söyleyen Mengüç, “Gelen mesajda ise hesaplarımı geri alabilmem için 3 Bin TL ödeme yapmam istendi.

Hesabımı bu şahısların çaldığını ve birlikte hareket yaparak benden para koparmaya çalıştıklarını düşünüyorum. 

Instagram hesabımı geri aldım fakat Facebook hesabıma hala giriş yapamıyorum. Bu şahıslardan şikayetçiyim.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.