Savaş hattında gazeteciler büyük tehlike atlattı, Ermenistan havan topu attı!

Savaş hattında gazeteciler büyük tehlike atlattı, Ermenistan havan topu attı!

Azerbaycan’da Ermenistan’ın işgal ettiği toprakları geri almaya yönelik yürütülen operasyonda olayları belgelemek için bölgede bulunan yerli ve yabancı basın mensupları havan topu tehlikesi atlattı. Yaşanan panik anları kameralara kaydedildi.

Azerbaycan ordusunun Ermenistan'ın işgal ettiği topraklarını geri almak için yürüttüğü mücadele 5'inci gününde devam ediyor.

Öğlen saatlerinde bir grup gazeteci, sıcak bölgeye girmek için beklediği alanda tehlike atlattı. Türk gazeteciler Murat Delice ve Kamil Nadirli'nin de içinde olduğu yerli ve yabancı basın mensuplarından yaklaşık 30 kişilik grup, gelen havan sesinin ardından askerler tarafından sığınak ve korunaklı bölgelere geçilmesi konusunda uyarıldı. Yaşanan panik anları saniye saniye kaydedildi.

Korku dolu anları anlatan Muhabir Murat Delice, “Sıcak bölgede görüntü almak için bu alana gelmiştik. Alanda bir grup gazeteci vardı yerli ve yabancı basından. Beklerken bir füze sesi duyduk. Sesin ardından da koşmamız gerektiğini sığınak ve güvenlik bölgelere kaçmamız gerektiğini söylediler. Hakikaten zor şartlarda çalışıyoruz bunu da belgelemiş olduk” dedi.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.