Savcı Sayan, Ağrı Belediyesi’ndeki makam odalarının kapılarını söktürdü

Savcı Sayan, Ağrı Belediyesi’ndeki makam odalarının kapılarını söktürdü

AK Parti’den Ağrı Belediye Başkan Adayı olan ve 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Ağrı Belediye Başkanlığına seçilen Savcı Sayan, belediyedeki makam odası ile 24 müdür ve birim amirinin makam odalarının kapısını söktü.

Savcı Sayan, Ağrı’daki seçimi kazanmasının ardından, Merkez Cami’deki Mevlid- Şerif sonrası, eşi Gülşah Sayan ile beraber Ağrı Belediye Başkanlığı binasına geçti. Savcı Sayan burada, Belediye Başkan Vekili, Vali Elban ile eşi Beyza Elban tarafından karşılandı.

Makamda düzenlenen devir teslim töreninde açıklamalarda bulunan Savcı Sayan, seçim sürecinin güvenli bir şekilde geçmesini sağlayan, başta Vali Elban olmak üzere, emniyet güçleri, jandarma ve diğer görevlilere teşekkür etti.

Halkın desteği ile HDP’yi farklı bir şekilde yendiklerini belirten Savcı Sayan, Ağrı’yı Doğu’nun parlayan yıldızı haline getireceklerini söyledi.

BELEDİYEDEKİ MAKAM ODALARININ KAPILARINI SÖKTÜRDÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti ve halk ile kendine güvenenlere mahcup olmamak için gece gündüz çalışacaklarını söyleyen Savcı Sayan, Türk bayraklarıyla donatılan bina önündeki kalabalığa seslenerek, ihtiyacı olanların yanında olmayı sürdüreceklerini açıkladı.

Sayan, konuşmasının ardından yeni makam odasına geçti ve odanın kapısı ile belediyedeki müdür ve brim amirlerinden oluşan 24 makam odasının kapısını söktürdü.

savci-sayan-001.jpg

Ayrıca, belediye binasının girişindeki x-ray cihazını da kaldırtan Sayan, Cumhuriyet Savcısı Muhammed Sait Alpaslan ile Merve Kaya çiftinin nikahını kıydı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.