Sayın Arınç 'Namus borcunu öde'

Sayın Arınç 'Namus borcunu öde'

Büyük Birlik Partisi Kütahya İl Teşkilatı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı, astığı pankart ile protesto etti.

Kütahya ziyaretinde konuşma yaptığı seçim bürosu karşısında bulunan BBP Kütahya İl Başkanlığı, Bülent Arınç'ı, 'Sayın Arınç namus borcunu öde' yazılı pankart ile protesto etti.


Pankartın fark edilmesi ile birlikte AK Parti yöneticileri ve polis memurları pankartın indirilmesi için BBP il teşkilatı yöneticileri ile görüşmek üzere parti binasına çıktı. Bu esnada AK Partili olduğu öğrenilen bir kişi pankartın asılı olduğu ağaca çıkarak pankartın ipini kesip düşürdü. Yere düşen pankart AK Partililer tarafından toparlandı.

Konuyla ilgili konuşan BBP İl Başkanı Hüseyin Acar, Başbakanlık korumaları tarafından parti teşkilatında kısa süreli arbede olduğu, bir partilinin de arbede esnasında darp edildiğini belirterek, şunları söyledi: "Merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatında Sayın Arınç, bu konunun aydınlatılacağına dair namus sözü vermişti. Demokratik olan tepkimizi bu şekilde ifade etmek istedik ancak Başbakan Yardımcısı'nın koruma müdürü olduğunu söyleyen bir kişi, yanında polis memurları ile parti binamızı adeta basarak bir partilimizi darp etti. Bu durum karşısında darp edilen parti üyemiz, darp raporu alarak konuyu bizler hukuki yollardan hakkımızı aramayı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.