Saymaz ve Özkan'ın Bahçeli- Perinçek yorumuna Vatan Partisi'nden jet yanıt!

Saymaz ve Özkan'ın Bahçeli- Perinçek yorumuna Vatan Partisi'nden jet yanıt!

Haber Global ekranlarında yayınlanan Saynur Tezel ile Kayıt Altında programı konuklarından İsmail Saymaz ve Metin Özkan'ın Bahçeli-Perinçek gerilimi konusundaki değerlendirmelerine Vatan Partisi'nden yanıt geldi.

Haber Global ekranlarında yayınlanan Saynur Tezel ile Kayıt Altında programı konuklarından İsmail Saymaz ve Metin Özkan, programda Bahçeli-Perinçek gerilimi konusunda değerlendirmelerde bulundu.

İkilinin bu değerlendirmeleri devam ederken Vatan Partisi'nden konuya ilişkin yazılı bir açıklama geldi.

Program sunucusu Saynur Tezel, Vatan Partisi'nin açıklamasını canlı yayında okudu.

 

Vatan Parti'sinin açıklamaları şöyle:

 

'Vatan Partisi Cumhur ittifakının içerisinde değildir. Bizim geleneğimizde gizli saklı iş yapmak yoktur.  Ülkemizin ABD destekli PKK ve FETÖ terörü ile mücadelesi bizim on yıllardır savunduğumuz bir siyasettir. Burada Cumhur İttifakının yaptıkları Türkiye'nin lehinedir. Biz buna Vatan Savaşı diyoruz. Sonuna kadar da destekliyoruz. Kim ne der diye düşünmeden yapıyoruz bunu Devletimiz ve ordumuz ABD denetiminden çıkmış ve bağımsızlık yoluna girmiştir. Ülkemiz 60 yıllık NATO sisteminden çıkmakta ve Avrasya ikliminde bağımsız ve onurlu bir ülke olma yolundadır. Bu bizim 50 yıllık siyasetimizdir. Buradaki olumlu adımları elbette destekleyeceğiz.

Ayasofya Türk'ündür. Kime, neyi kanıtlıyoruz? Şüphemiz mi var bundan? İstanbul'u Fatih 1453'te fethetmiştir ama bazılarımız hala zihninde fethedememiştir. Vatan Partisi'nin bağımsız çizgisi vardır. Ayasofya konusunda sorumlu bir şekilde uyarılarda bulunduk. Sayın Erdoğan'ın geçen yıl aynı konuyu "tuzak"olarak nitelendirdiğini hatırlatırız.

Orada bir konuşmacı neden Kudüs ya da Golan konusunda ses etmediğimizi sormuş. Bizi gidin başta Filistin'in Ankara Büyükelçisi olmak üzere Filistinlilere sorun. Trump kanun dışı kararı aldıktan sonra biz ABD elçiliğinde protestodaydık. Kendilerini göremedik. Biz Filistin'in bağımsızlığı için İsrail tarafında 9 şehit vermiş bir hareketiz. Kimse bu konuda bizim kadar bedel ödemedi.

Bizim için siyasi ahlak ve nezaket önemli. Bize hakaret edenlere aynı dille cevap vermeyeceğiz. Sözü olmayanlar hakaret eder. Sırtında sorumluluk olmayanlar hakaret eder. Biz fikri ve sözü olan insanlarız.'

 

 

KONUKLARIN YÜZ İFADELERİ DİKKAT ÇEKTİ

 

Vatan Partisi'nin mesajının okunduğu sırada konukların yüz ifadeleri dikkat çekti.

 

SAYNUR TEZEL'E TEŞEKKÜR ETTİ

 

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Vatan Partisi'nin açıklamasını Haber Global ekranlarında okuyan Saynur Tezel'e teşekkür etti.

 

saynur.JPG

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.