Şebnem Korur Fincancı'dan yeni skandal! SİHA'ları hedef aldı, teröristlerle Mehmetçik'i bir tuttu

Şebnem Korur Fincancı'dan yeni skandal! SİHA'ları hedef aldı, teröristlerle Mehmetçik'i bir tuttu

Teröristlere her fırsatta arka çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 'kimyasal' silah iftirası atan Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Şebnem Korur Fincancı, yine skandal açıklamalarla gündeme geldi.

Teröristlere her fırsatta arka çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 'kimyasal' silah iftirası atan Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Şebnem Korur Fincancı, yine skandal açıklamalarla gündeme geldi.

Bölücü terör örgütü PKK'ya nefes aldırmayan SİHA'ları ve zırhlı araçları hedef alan Fincancı, yetmezmiş gibi birde TSK tarafından imha edilen teröristleri Mehmetçikle bir tuttu. 

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 'kimyasal' silah iftirası atan Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Şebnem Korur Fincancı, yeni bir skandala imza attı. 


PKK'YA NEFES ALDIRMAYAN SİHA'LARI HEDEF ALDI


SİHA'ların sınır ötesi operasyonlarda gösterdiği üstün başarıyı hazmedemeyen Fincancı, PKK'ya yönelik operasyonlarda kullanılan zırhlı araçları da hedef aldı.

PKK'nın sözcüsü gibi hareket eden Fincancı, "Toplumun insansız hava araçlarını olumladığı koşullarda, zırhlı araçları alkışladığı yerde bundan rahatsız olunmadığı durumda kalıcı bir barış tesis etmek de olanaklı değil" dedi.

Bilindiği üzere 14-28 Mayıs döneminde Kemal Kılıçdaroğlu ve 8'li koalisyon için oy dilenen PKK elebaşları, SİHA'lar yüzünden inlerinden başlarını çıkaramadıklarını itiraf etmiş, "Erdoğan fırsat buldukça bizi vuruyor, iktidarın ilk hedefi biz olacağız" demişti.


PKK MEDYASI AKLADI: BARIŞ MÜCADELESİNİN ÖNEMLİ İSMİ


Fincancı'nın SİHA'ları hedef alan sözleri PKK medyasında da genişçe yer buldu.

Şebnem Korur Fincancı yeni bir skandala imza attı! SİHA'ları hedef aldı, teröristleri bağrına basıp Mehmetçikle bir tuttu

Kandil'in güdümünde yayın yapan PKK kanalları Şebnem Korur Fincancı'yı "Barış mücadelesinin en önemli isimlerinden biri" olarak akladı.

 

ETKİSİZ HALE GETİRİLEN TERÖRİSTLERİ ASKERLERİMİZLE BİR TUTTU


Fincancı "Aslolanın barış olduğu, ölenin hepimizin çocukları olduğunu birlikte değerlendirip birlikte mücadele etmek zorundayız" sözleriyle de imha edilen PKK'lılarla aziz Mehmetçik'i bir tuttu.

 

FETÖ - CHP - HDPKK 'FİNCANCI'YA SAHİP ÇIKTI


Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) yönelik açıklaması sonrası "Terör örgütü PKK propagandası" yaptığı gerekçesiyle hakkında dava açılan ve 27 Ekim 2022'de tutuklanan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı, 2023'ün başlarında 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılarak tahliye edimişti.

FETÖ, CHP, HDPKK ve fondaş medya Türk Silahlı Kuvvetleri'ne alenen iftira atan Fincancı'ya sahip çıkmıştı.

CHP'li Özgür Özel, gözaltı kararına ilişkin "Asla kabul edilemez." derken firari FETÖ'cüler ise, "Fincan yalnız değildir" paylaşımları yapmıştı. HDPKK'lı Mithat Sancar, TTB binasında giderek 'özgürlük' istemişti.

Fincancı'ya sahip çıkan isimlerden biri de CHP'li Canan Kaftancıoğlu idi.

Fincancı'nın evinde bulunan kalaşnikof mermisi ve örgütsel el kitabına ilişkin paylaşım yapan Kaftancıoğlu, emniyet güçlerini skandal sözlerle hedef alıp, "Korkmayın onlar sizin iyiliğiniz içindir" demişti.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.