Seçim biter çadır gider Bakırköy'ü AK Parti alabilir mi? Alırsa...

Seçim biter çadır gider Bakırköy'ü AK Parti alabilir mi? Alırsa...

Tanzim satış noktalarındaki çadırların seçim sonrası kaldırılacağını ve büyük bir zam dalgası olacağını iddia eden Rıza Zelyut, Bakırköy seçim tahmini yazdı.

Aydın Gazetesi yazarı Rıza Zelyut, 'Tanzim satış noktalarındaki çadırların seçim sonrası kaldırılacağını ve büyük bir zam dalgası olacağını yazdı. Zelyut Bakırköy’ün AKP'nin alması halinde verdiği sözü de tutacağını açıkladı.  

Aydın Gazetesi yazarı Rıza Zelyut’un köşe yazısı şöyle;

Gözün kör olsun 'mermi'

Türk milleti tarihinde ilk kez kuru soğana muhtaç hale geldi. Hem de Dünya liderimiz Tayyip Erdoğan döneminde...

Peki niçin artmış pahalılık?

Onu da kendileri açıkladı. Meğer, bunca sıkıntının sebebi atılan mermilermiş...

Vatandaş, soğandan, biberden şikâyet edince, kendileri öfkelenip cevap verdi ve dedi ki:

“Patlıcancılara, bibercilere, patatesçilere sesleniyorum: Bir merminin fiyatını biliyor musunuz?”

Görüyorsunuz; sıkıştığı her konuda işi terörle mücadeleye getirip aradan sıyrılmaya çalışıyor. Sanki bu ülkede terörle mücadele onun zamanında başlamış da bundan zorlanıyormuş gibi...

YENİ BİR ŞEHİT TÜRÜMÜZ DAHA OLDU

Geçen hafta Kartal’da gösterişli bir apartman, hiçbir şey yokken gümbür diye çöktü. 21 insanımız hayatını yitirdi; Allah tümüne rahmet eylesin.

Enkaz yerine giden AKP Lideri Erdoğan, 'Bu bina enkazının altında kalmak suretiyle şehadete ulaşan!...' diyerek ölenleri şehit ilan etti.

Böylece 15 Temmuz şehitlerinden başka yeni bir tür şehidimiz daha ortaya çıktı. Çıkarcı müteahhitlerin işbirlikçi belediyelerle el ele öldürdüğü enkaz kurbanları...

İMAR BARIŞI ADLI İMAR CİNAYETİ

Peki nereden çıktı bu yeni şehitlik?

Efendim bu İstanbul’u tam 25 yıldır Tayyip Erdoğan ile adamları yönetiyor. 17 yıldır da bütün Türkiye bunların elinde. Ama bina yaparak köşeyi dönme öyle bir çılgın yarış haline geldi ki anlatılamaz. Yetmedi, çürük binalara Sayın Erdoğan’ın bu hükümeti para karşılığı oturulur izni verdi. Bu cinayetin adını da imar barışı koydular.

25 yılda İstanbul’u çökerttikleri anlaşılmasın diye kendi kurbanlarını şehit ilan ederek ve onlara bir tür rüşvet vererek aileleri kandırmaya çalışıyorlar.

Eğer AKP bu seçimde de İstanbul’u alırsa, size, apartman şehitleri sayısının ilk depremde milyonu bulacağını söyleyebilirim.

DOĞRUYU VP ADAYI SÖYLEDİ

Peki, Kartal’daki bu facia nasıl meydana geldi?

Bunun cevabını Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İlker Yücel verdi:

“Enkaz öldürmez, sistem belediyeciliği öldürür...” Öldüren; çıkar elde etmeye dayalı bu sistemin vicdansız belediyeciliğidir... Onlara yan çıkan gözü doymaz müteahhitlerdir.

‘HIRSIZ BİZİM...’

Nedir bu sistem belediyeciliğinin özü?

Menfaat sağlamak için her yolu uygun saymak; hatta ahlaksızlığı bile yüceltmek... Bunun en açık örneğini AKP Mersin Çamlıyayla İlçe Başkanı Ali Yetiş’in bir konuşmasında gördük. Yetiş, hırsızlıkla suçlanan kendi belediye başkan adaylarına arka çıkmak için diyor ki: “Hırsız bizim hırsızımız. Biz yanında yer alırız.”

İşte sistem belediyeciliğinin özü ve özeti budur. Bu sistemde din, iman, ahlak geride kalmıştır. Ama onlar gösterişli biçimde cumalara giderek en dindar, en ahlaklı görünmeyi iyi becerirler.

‘DEVLET FABRİKA YAPMAZ’DAN ‘DEVLET MAĞAZA AÇAR’A

Reklamdan sonra devam ediyor 

Devlet düşmanı Turgut Özal’ın yolundan giden AKP’liler, iktidara gelir gelmez devlet kurumlarını bir numaralı düşman ilan etmişlerdi. Devletin elindeki bütün önemli kuruluşları haraç mezat sattılar. Özel sektörcü olduklarını göstermek için “Devlet fabrika yapmaz! Devlet bakkallıkla uğraşmaz!” diye nutuk atıyorlardı. Belediyelerin tanzim satış mağazalarını da komünist dönemden kalma çağdışılık diye aşağılıyorlardı.

Devran döndü; elin parasıyla elin malını yeme dönemi bitti.

Şimdi AKP Lideri bağırıyor: “Her yere tanzim satış mağazaları açacağız! Buralarda halka ucuz sebze-meyve satacağız?”

Hani devlet tüccar değildi? Hani tanzim satış işi, kooperatifçilik Demirperde döneminden kalma idi... Hani bu tanzim satış işi CeHaPe’nin çağdışı kafasını yansıtıyordu?

Dün sövdüklerini bugün öven, bunu da bir marifet yapıyormuş gibi pazarlayan AKP’yi tebrik etmemek mümkün mü?

Ama göreceksiniz, bu çadır gösterisini belediye seçimleri biter bitmez kaldıracaklar; vatandaş yeni bir zam dalgasıyla perişan edilecek...

BAKIRKÖY’Ü AKP ALABİLİR Mİ?

AKP Lideri buyurmuş: “Bu seçimde Bakırköy’ü almamız lazım.”

Alamazsınız beyefendi, alamazsınız...

Bakırköy’deki eğitim seviyesi, sizin kazandığınız beldekilerden oldukça yukarıda...

Bakırköy halkının büyük bölümü çağdaş, laiklikten yana ve Atatürkçü...

Üstüne üstlük, Bakırköy’deki CHP’li belediye, AKP’li belediyenin elinde bulunan hiçbir beldede görülmemiş derecede kaliteli hizmet sunuyor.

Bırakın almayı; Bakırköy’de fark yiyeceksiniz...

Sizin dediğiniz olursa gazeteciliği bırakmaya hazırım...”

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.