Seçim sonrası halka hakaret eden oyuncu Zeynep Beşerler hakkında soruşturma başlatıldı

Seçim sonrası halka hakaret eden oyuncu Zeynep Beşerler hakkında soruşturma başlatıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı seçim ile ilgili provokatif paylaşımlar yapan sosyal medya hesapları hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. Ünlü oyuncu Zeynep Beşerler, hakkında da attığı tweet nedeniyle soruşturma başlatıldı.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli Genel Seçimi'ne ilişkin seçim ile deprem bölgesindeki seçmenlere yönelik sosyal medya paylaşımları yapan hesaplar hakkında soruşturma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, “Kamuoyunda yanıltıcı, gerçek dışı ve yanlış algı oluşturacak nitelikte kamu düzenini ve kamu barışını bozmaya yönelik gerçeğe aykırı bilgileri paylaşmak suretiyle alenen yayan, provokatif paylaşımlar yapan sosyal medya hesapları ile ilgili olarak resen soruşturma başlatılmıştır” denildi.

Milliyet'in haberine göre; Hakkında soruşturma başlatılan sosyal medya hesapları arasında oyuncu Zeynep Beşerler’in de olduğu öğrenildi.

 

O TWEETİ NEDENİYLE SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na açık desteğiyle ön plana çıkan oyuncu Zeynep Beşerler, seçim sonuçlarını hazmedemeyerek, halka "gerizekalı" demişti.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yapan Beşerler, "Bu ülke için bu kadar gerizekalı çok fazla... Yazık..." ifadesini kullanmıştı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.