Seçim vaatlerini açıklayan Akşener’e ŞOK!

Seçim vaatlerini açıklayan Akşener’e ŞOK!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin seçim vaatlerini tek tek açıkladığı sırada büyük bir şok yaşadı. İşte ayrıntılar;

24 Haziran seçimleri öncesinde Ankara’da siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. Son olarak İYİ Parti seçim beyannamesini açıkladı.

Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, seçim beyannamesini kamuoyu ile paylaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Parlamenter sistemi en kısa sürede hayata geçireceğiz. TRT’yi satacağız. FETÖ’nün siyasi bağlantılarını ortaya çıkartıp yargıya teslim edeceğiz. Tüm askeri liseleri yeniden faaliyete geçireceğiz” diye konuştu.

Ankara Spor Salonu çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınarak, çok sayıda arama noktası oluşturuldu. Salon çevresindeki bağlantılı yollar trafiğe kapatıldı, vatandaşlar oluşturulan arama noktalarından aranarak salona alındı. Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Ardından İYİ Parti Cumhurbaşkanı adayı Akşener, seçim beyannamesini açıkladı. Seçim beyannamesi açıklandığı sırada bazı partililerin uyuması dikkat çekti.

secim1-002.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum