'Seçime sokmazsanız gök kubbeyi başınıza yıkarım' Akşener meydan okudu

'Seçime sokmazsanız gök kubbeyi başınıza yıkarım' Akşener meydan okudu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, meydan okudu ve çok sert ifadeler kullandı.

İYİ Parti seçimlere girecek mi? Meral Akşener bu soruya Muğla’da çok sert yanıt verdi ve tehditler savurdu.

Meral Akşener, İYİ Parti'nin seçimlere girip giremeyeceği ile ilgili olarak Muğla Fethiye'de düzenlediği mitingde konuştu.

Muğla'da Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, geçen hafta, Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Parti saflarına katılmıştı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün miting için Muğla Fethiye'ye gitti. İYİ Parti'ye geçen ve zaman zaman yaptığı aykırı çıkışlarla dikkat çeken Saatcı'ya, burada Akşener bir de rozet taktı.

"GÖK KUBBEYİ BAŞINIZA YIKARIM"

Akşener, burada yaptığı konuşmada, erken seçime ve İYİ Parti'nin seçimlere girip giremeyeceğine de değindi. Akşener, çok sert bir açıklama yaparak, "Eğer seçime sokmamak gibi bir hata yaparsanız, benim adım da Meral Akşener ise, gök kubbeyi başınıza yıkarım" dedi.

'TÜRKİYE'Yİ KURTARACAĞIZ'

İYİ Parti'yi anlatırken, AK Parti'nin kuruluş sürecinin de aynı olduğunu belirten Akşener, şunları söyledi:

"Milletvekili transferi ile bir grup yaparsınız. Ondan sonra seçimlere katılırsınız. Partinizin tartılmasına, seçmen karşısına çıkmasına yol açarsınız. Biz, Türk siyaset tarihinde ilk defa tabandan teşkilatlanarak, yukarı doğru gelen bir hareketiz, siyasi partiyiz. Bunun anlamı şu. OHAL şartlarında, herkesin muhbir olmaya özendirildiği bir dönemde, 77 il teşkilatının kurulduğu, Batman, Hakkari, Muş, Siirt, Bitlis gibi 77 il teşkilatımızın ilçeler dahil kurulduğu, 67 ilimizin bizatihi kongresini yaptığı bir siyasi hareket olduk. Dolaysıyla bu vatandaşımızın teveccühünün ortaya çıkardığı bir sonuç. Bu gücü, desteği, iradeyi ortaya koyan herkese teşekkür ediyorum. Buraya gelirken, İncilay Başkan (İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ) bana dedi ki 'Kadınlar sizi bir kurtarıcı gibi görüyor'. Kadınlar da benim için kurtarıcı. Dolayısıyla biz el ele tutuşup, Türkiye'yi kurtaracağız. Ben ve arkadaşlarım 24 Haziran'daki seçim için mutluyuz; çünkü bir an önce bu kabustan kurtulmuş olacağız."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.