Sedat Peker kumpasını 15 Temmuz finansörü Dahlan organize etmiş!

Sedat Peker kumpasını 15 Temmuz finansörü Dahlan organize etmiş!

Suç örgütü lideri Sedat Peker ile Türkiye'ye kurulmak istenen kumpas ortaya çıktı. Peker'in Karadağ'dan Dubai'ye uzanan firarını BAE casusu Dahlan'ın organize ettiği iddia edildi.

Ebu Fadi kod adlı Muhammed Dahlan, Dubai merkezli kumpasın temelini Karadağ’da attı. Karadağ Cumhurbaşkanı Djukanovic ile kirli bağlantıları sayesinde suç örgütü liderini Karadağ’da himaye eden kaos organizatörünün, Türkiye’nin baskısıyla Balkanlar’da sıkışan suç örgütü liderini Dubai’ye kaçıran isim olduğu düşünülüyor.

CIA ve MOSSAD ile yakın ilişkileriyle bilinen, 15 Temmuz’un da finansörü olan Dahlan, FETÖ destekli kumpası Dubai’de hayata geçirdi.

Türkiye’ye yönelik Dubai merkezli kumpasta Ebu Fadi kod adlı kaos organizatörü Muhammed Dahlan’ın rolü netleşiyor. Suç örgütü lideri Sedat Peker, 2019’un sonunda Karadağ’a firar etti. Peker’in burada Karadağ vatandaşı da olan Muhammed Dahlan ile maddi ve siyasi yakın ilişkisi bulunan Karadağ Cumhurbaşkanı Milo Djukanovic tarafından himaye edildiği üzerinde duruluyor.

 

dahlan3-1622495690.jpg

Muhammed Dahlan

 

DAHLAN’IN GERÇEK DOSTU


Karadağ vatandaşlığı da bulunan Dahlan, Abu Dabi yönetimiyle Djukanovic arasındaki bağlantıyı sağlayan kişi. Karadağ parlamentosunda Dahlan için “O bizim gerçek dostumuz” diyen Djukanovic ile Dahlan arasındaki kara para aklama iddiaları da tartışılmıştı. Öte yandan Peker’e kapıları açan Djukanovic’in ismi Darko Sharic ve Naser Kelmendi gibi uyuşturucu baronlarının himayesiyle de gündeme gelmişti.

 

FİRARI O SAĞLADI


Türkiye’nin baskılarıyla balkanlarda barınamayan önce Fas’a oradan da Dubai’ye firar eden Peker’in kaçışında da Dahlan parmağının olduğuna kesin gözüyle bakılıyor. Nitekim Sedat Peker, Mayıs ayı başında yayınladığı videolarla FETÖ’nün yalanlarını yeniden gündeme taşıdı. FETÖ’ye 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde finansal destek sağlayan da Ebu Fadi kod adlı Dahlan’ın ta kendisiydi. Dahlan, Türkiye tarafından terörden arananlar listesinde kırmızı kategoride yer alıyor.

 

FİLİSTİN'İ SATTI

 

Yaser Arafat döneminde Gazze’deki Filistin Güvenlik Birimlerinin başına getirilen Muhammed Dahlan, bu güç sayesinde CIA, MOSSAD, Suudi ve Batı istihbarat birimleri ile ilişkiler kurdu. Gazze’yi İsrail ve Batı Şeria’ya bağlayan Karni Geçiş Kapısı’ndeki yolsuzluklarla büyük servet edinen Dahlan, görev süresince Hamas mensuplarına yaptığı işkencelerle gündeme geldi. Hatta bu süreçte Hamas’ın manevi lideri Şeyh Ahmet Yasin ve yine Hamas’ın önde gelenlerinden Dr. Abdülaziz Rantisi’nin öldürülmesinde de Dahlan’ın rolü biliniyor.

 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

Kaynak:Diriliş Postası / Sabri İşbilen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.