Sedat Peker - Nihat Genç 'kanka'lığı tavan yaptı

Sedat Peker - Nihat Genç 'kanka'lığı tavan yaptı

Sedat Peker'in ilk videosunu heyecanla karşılayanlardan biri de yazar Nihat Genç'ti. O günden bugüne Nihat Genç Sedat Peker dostluğu karşılıklı 'tweet'lerle giderek gelişti.

Nihat Genç twittter hesabından Sedat Peker'in 'Baba'lar gününü kutladı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker de yazar Nihat Genç'in sosyal medyadan yaptığı paylaşımına teşekkür etti.

Nihat Genç'in "Sedat Peker'e Allah ömür versin" paylaşımına cevap vererek "Bu kelimeleri sizden duymak benim için çok değerli. İnşallah layık olurum." sözleri ile teşekkür etti.

Nihat Genç, twitter hesabından Sedat Peker'in babalar gününü kutlamıştı:

"Kokain baronlarının, din tüccarlarının hırsız yüzlerini ortaya çıkartan, tövbe getirip Allah'a ve milletine sığınmış, alemlerin babası, muhalefetin babası, kırk yaş altındakilerin babası, Sedat Peker'e Allah ömür versin, yadellerde Allah'a emanet olsun, babalar günü kutlu olsun!"

Sedat Peker, Nihat Genç'in bu paylaşımına "Bu kelimeleri sizden duymak benim için çok değerli. İnşallah layık olurum." diyerek cevap verdi.

Peker'in yaptığı paylaşımı şu şekilde:

"Nihat ağabey (Genç), elimden geldiğince programlarınızı izleyip dik başlı oluşunuza her zaman saygı duyarım. Bu kelimeleri sizden duymak benim için çok değerli. İnşallah layık olurum. @nihadagenc"

sedatpeker-min.jpg

Sedat Peker iki hafta önceki videosunda muhalefeti ve basını eleştirmiş anlattığı olayların üzerine yeterince gitmedikleri için tahditvari sözler söylemişti. Aynı şeyleri en son videosunda Nihat Genç de muhalefeti yumuşak diye suçlayarak dile getirmişti.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum