Sedat Peker operasyonunda kritik kişi tutuklandı

Sedat Peker operasyonunda kritik kişi tutuklandı

Sedat Peker'in lideri olduğu organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüpheli Abdullah S., tutuklandı.

Yurt dışında firari olan Sedat Peker'in lideri olduğu organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan ve örgüt içinde kritik bir rolü olduğu belirtilen Abdullah S. tutuklanırken, Peker'in de aralarında bulunduğu 3 kişinin ise yakalanması için çalışmalar sürüyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, yurt genelinde faaliyet gösteren ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "nitelikli yağma", "gasp", "rüşvet", "yaralama", "tehdit" ile "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" gibi birçok suça karıştığı belirlenen, elebaşılığını Sedat Peker'in yaptığı suç örgütüne yönelik 28 Mayıs'ta, İstanbul ve Çanakkale'de düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüpheli Abdullah S., Ümit G. ve Ulaş B'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Abdullah S. tutuklanırken Ümit G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer şüpheli Ulaş B. ise savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest kaldı.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.