Sedat Peker son kasetinde muhalefete emir verdi tehdit etti

Sedat Peker son kasetinde muhalefete emir verdi tehdit etti

Sedat Peker 9. videosunda muhalefete emir verdi, söylediklerini yaymalarını istedi.

Sedat Peker son videosunda muhalefete bu söylediklerini belge kabul ederek yaymalarını ve üzerine gitmelerini, bu verdiği bilgilerle hareket etmelerini söyledi. Eğer bunu başaramazlarsa kendisinin de başarısız olduğunu kabul edeceğini ve bu kamera önünde kendi elini keseceği tehdidinde bulundu.

Rize'de şehit ailelerine destek için yaptığı mitingde akılcı davrandığını ve 'kan gölüne çevireceğiz' gibi sert sözleri önceden planlayarak hem yetkilileri hem halkı harekete geçirmeyi planladığını anlatan Peker, bu konuşmalarının da akılcı olduğunu ve muhalefetin bu "akıl"la bu bilgileri "tek tek" değerlendirmelerini ve kamuoyu oluşturmalarını istedi.

DOĞU PERİNÇEK

Doğu Perinçek'i de oğlu ve torunu üzerinden tehdit eden Peker, "Bizim bir Doğu Perinçek var. Konuşunca filan çok nezaketli ama psikolojisi bozuk. Biz bunun yanına ne zaman gitsek oturur bir şey ikram eder. Siz de saygısından dolayı ona saygı gösterirsiniz. İşte CIA şöyle yaptı, böyle yaptı. Yaşı büyük, diyor ki işte 'MOSSAD'ın kucağına oturmuş...' O yaşında utanmayacak mısın? Ben sana laf... Akademisyen çocuğun var, 80 yaşındasin git torun torba sev. Ne bu hırs, hırt; 'CIA yaptı' bırak CIA'yı. Ya bir dur. Dava açmış 'ülkücü katili' demişim diye. E sen gazetende ülkücüleri manşet yapmıyor muydun Doğu ağabey. 3 gün sonra hepsini şehit ediyorlardı. Diğer sol fraksiyonlardakini gazetende manşet yaptığında kaç gün yaşıyorlardı. Ev adreslerine kadar veriyordun, hepsini öldürüyorlardı. Hangi yüzle dava açıyorsun sen?" dedi.

DEMİRÖREN 750 MİLYON DOLAR KREDİYİ ÖDEMEDİ İDDİASI

Erdoğan Demirören'in ziraat bankası'ndan aldığı kredinin faizini bile ödemediğini söyleyen peker, "Şimdi bizim bu Pambukören var ya, şimdi biz gazeteyi bastık, Aydın Doğan kargaşadan korktu verdi yerleri 750 milyon dolara, aslında bir tanesi o kadar ederdi, hepsini o paraya aldı. Bu 750 milyon doları Ziraat Bankası verdi, banka devletin. Bu 750 milyon doların hiçbirini ödemedi biliyor musunuz bu sahtekar. Faizlerini bile ödemedi, bırak ana parayı. Faizleriyle bir milyar doları geçti borç. Bunu ödemek için Kemerburgaz'da bir arsayı belirlediler bunun üzerine yapacaklar. Bu televizyon onun değil, emanetçi, Serhat ile Berat yönetiyor. Sabah grubu da öyle. Böyle kişiliksiz zenginlerin üzerine yapıyorlar sadece, yat kalk. O Kemercountry'deki yer var ya, tarla olarak verecekler, Süleyman'ın Ankara'da bu işleri yapan akrabası, 10 milyonluk yer bir milyarlık oluyor." dedi.

MUHALEFETE...

Anlattıklarının Türkiye'de muhalefet tarafından sonuç alacak biçimde yeterince işlenemediğini hükümete baskı unsuru olarak başarılı biçimde kullanılamadığını ima eden Peker sertleşerek, "Dürüst gazeteciler, muhalefet partisinde güvenilir insanlara baskı kurun... Ben bunları anlatacağım siz olayın üzerine baskı kuracaksınız. Muhalefet de... Tek tek bunları gündeme getirmeniz lazım. Benim dediğim çıkmazsa elimi keseceğim. Hemen pres ve baskı kurmak lazım hemen pres ve baskı!.."

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.