Sedat Peker'den Berat Albayrak hakkında şok video!

Sedat Peker'den Berat Albayrak hakkında şok video!

Organize suç örgütü liderliğinden hükümlü olan Sedat Peker, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’la ilgili şok sözler söyledi.

Organize suç örgütü liderliğinden hükümlü olan Sedat Peker, YouTube üzerinden yayınladığı bir videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’la ilgili şok sözler söyledi.

Peker videoda kendisine bir telefon geldiğini ve bu telefonun içerisinde kendisine ait hazırlanmış bir suç dosyasının yer aldığını söyledi.

Suç dosyasının Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi'ne (UYAP) kaydedilmediğini gördüğünü söyleyen Peker, buna anlam veremediğini ve sürekli olarak kendisine Berat Albayrak tarafından bir operasyon yapılacağını duyduğunu da sözlerine ekledi.

 

'BERAT BEY BENİ YOK ETMEK İSTİYOR'

 

Bu söylemlerin üzerine yurt dışına çıkmayı ve geri dönmemeyi düşündüğünü söyleyen Peker, yurt dışına çıkarken ‘Cumhurbaşkanının uçağı gelecek’ denilerek uçağının bekletildiğini de ifade etti.

Yurt dışına çıktıktan sonra kendisine bir telefon geldiğini söyleyen Peker, telefondaki kişinin kendisine ‘Berat Bey sakın yurtdışına çıkmasına izin vermeyin, gözaltına alın’ denildiğini öne sürdü “Artık kafamın içinde bütün her şey netleşti. Kesinlikle Berat Bey beni yok etmek istiyor” dedi.

 

 

'BU BENİM İÇİN ÖLÜMDEN DAHA KÖTÜ'

 

“Oradan bakınca ben buradan gerizekalı gibi görünüyorsam bu benim için ölümden daha kötü…” diyen Peker, “Yani sizin planınız bu mu? Yani sizin zeka seviyeniz bu mu? Benim sinirlerim çelikten kardeşim… 80 milyonu çıkarın küfür ettirin isterseniz… İsterseniz 8 milyarlık dünya nüfusunu küfür ettirin” dedi. 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.