Sedat Peker'den emekli Albay Levent Göktaş ifşası!

Sedat Peker'den emekli Albay Levent Göktaş ifşası!

Necip Hablemitoğlu suikastının planlayıcısı olarak aranan emekli Albay Levent Göktaş'ın "Beni Sedat Peker ile karıştırmayın" sözüne Sedat Peker cephesinden cevap geldi.

Necip Hablemitoğlu suikastının planlayıcısı olduğu suçlamasıyla hakkında yakalama kararı olan fakat bulunamayan emekli Albay Levent Göktaş ismiyle açılan twitter sayfasından bir açıklama geldi.

“Bu akşam saat 22.00'da her şeyi belgeleri ile açıklamaya başlıyorum. Yarından itibaren video çekmeye de başlayacağım” ifadelerine yer verilen açıklamada belgelerin yarın açıklanacağı belirtilirken "Şunu aklınızdan çıkarmayın beni Sedat Peker ile karıştırmayın! Devlet denilen aygıtı başınıza geçiririm! Ben yanarsam Siz de yanarsınız net!" açıklaması yapıldı.

 

SEDAT PEKER'DEN CEVAP GECİKMEDİ


Açıklamaya Sedat Peker kanadından cevap gecikmedi. Sedat Peker'in basın danışmanı olarak tanınan Emre Olur'un sayfasından şunlar paylaşıldı:

 

1-) Biraz önce @halktvcomtr’yi seyrederken Levent Göktaş’a ait olduğu söylenen bir açıklamadan bahsediyorlardı. Orda bir kelime canımı sıktı “Beni Sedat Peker’e benzetmeyin devleti başınıza yıkarım” demiş. Levent abi eğer bu sözü sen söylemediysen şimdi söyleyeceklerimden…

2-) …dolayı kusura bakma. Beni Sedat Peker’le karıştırmayın demek ne demek ? Kimsin lan sen yavşak, Ankara’ya geldiğimde görüşmelerimizde yarım metre arkamdan yürüdüğün gerçekliği ortadayken beni Sedat Peker’le karıştırmayın demek ne demek ? Benim ilgi alanımda…

3-) …değildin. Ancak emin ol şimdi radarıma girdin. Yaşar Baba vasıtasıyla bana teklif ettiğin para ile ortadan adam kaldırma tekliflerini de seçimlere 2 ay kala çekeceğim videolarda da konuşacağız. Kimsin lan sen beni Sedat Peker ile karıştırmayın diyorsun?

4-) Ulan tüm dünya öğrendi de sen öğrenemedin mi? Dostlarımla eşit olmayı kabul ederim üstünlük taslamam ancak kimsenin beni küçültmesine izin vermem. Kibrit kutusuna girmeye hazır ol. Seni de kibrit kutusuna sokacam. SÖZ NAMUS GÖRECEKSİN. Zekaya saygı duymayı sen de öğreneceksin"

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.