Sedat Peker'den para aldığı ortaya çıkan İsmail Türk, Zafer Partisi'nden istifa etti

Sedat Peker'den para aldığı ortaya çıkan İsmail Türk, Zafer Partisi'nden istifa etti

Gürcistan'da bir caminin inşaatı için Sedat Peker'den para aldığı ortaya çıkan Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

İsmail Türk istifa açıklamasında "Değerli gönül dostlarım, ülküdaşlarım, üzülerek açıklamak isterim ki Zafer Partisi'ndeki aktif görevlerimden istifa ediyorum. 'Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milliyetçiliği' uğrunda mücadelem devam edecektir!" ifadelerine yer verdi.

İsmail Türk, geçmişte yaptığı açıklamaları ve hakkındaki iddialar nedeniyle uzun süredir Zafer Partililerin tepkisini çekiyordu.

 

SEDAT PEKER'DEN PARA ALDIĞI ORTAYA ÇIKMIŞTI

 

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk'ün Gürcistan'da bir caminin inşaatı için Sedat Peker'den para aldığı ortaya çıkmıştı.

Peker bu olayı anlattığı bir videosunda "İsmail Türk isimli gazeteci beyefendi 'Gürcistan'ın Acara bölgesinde cami yapılıyor' diyerek benden para isteyen değerli bir insan. Kendisini oğluyla birlikte evimde ağırladım. Cami için istedikleri parayı verdim. Yaptığı haberde benim için mafya diyor. Allah aşkına... Dünyanın neresinde gazeteciler cami yardımı için mafya dedikleri bir insandan çocuklarıyla birlikte gidip para isterler?" demişti.

 

FETULLAH GÜLEN'E ÖVGÜLER

 

Türk'ün Fetullah Gülen'e övgüler düzdüğü de ortaya çıkmıştı.

 

dvdvd-001.png


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.