Sedat Peker’den prokatif açıklama: Devletimiz 'Sokağa çıkın' derse çıkarız

Sedat Peker’den prokatif açıklama: Devletimiz 'Sokağa çıkın' derse çıkarız

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'na verdiği destekle gündeme gelen Sedat Peker, tepki çeken bir açıklama daha geldi. Peker "Devletimiz 'Sokağa çıkın' dese sokağa çıkarız. 'Sabır edin evinizde oturun' derse de evimizde otururuz" dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'na verdiği destekle gündeme gelen Sedat Peker, seçimlerin ardından 'art niyetli' insanlara prim vermemek için açıklama yapmadığını söyledi. Peker, "Devletimiz 'Sokağa çıkın' dese sokağa çıkarız. 'Sabır edin evinizde oturun' derse de evimizde otururuz" ifadesini kullandı.

BAZILARI ÜLKEDE İÇSAVAŞ ÇIKARMAK İÇİN PLANLAR YAPIYOR

Sedat Peker, 31 Mart seçimlerine ilişkin Instagram hesabından açıklamada bulundu. Peker, sessizliğini fırsat olarak değerlendiren kişi veya kişilerin bu durumu 'korkaklık' olarak nitelendirdiklerini, bazılarının ise 'ülkede iç savaş çıkarmak için planlar' yaptığını yazdıklarını söyledi.

Peker, "Tahmin edersiniz ki; 'Güzel ülkemizi bir gün Venezuela'ya çevirmek istiyorlar. Bu yüzden imkânı olanlar ruhsatlı silah alsınlar' dediğim için konuyu apayrı bir yere getirip sanki, ‘Tüm muhalifleri seçim sonrası öldüreceğiz' demişim gibi saçma sapan bir algı oluşturmaya çalıştılar" dedi.

“SANKİ 'TÜM MUHALİFLERİ SEÇİM SONRASI ÖLDÜRECEĞİZ' DEMİŞİM GİBİ…”

Peker'in açıklamaları şöyle: "31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında art niyetli insanlara prim vermemek için herhangi bir açıklamada yapmadım. Tahmin edersiniz ki; 'Güzel ülkemizi bir gün Venezuela'ya çevirmek istiyorlar. Bu yüzden imkânı olan ruhsatlı silah alsınlar' dediğim için konuyu apayrı bir yere getirip sanki, ‘Tüm muhalifleri seçim sonrası öldüreceğiz' demişim gibi saçma sapan bir algı oluşturmaya çalıştılar. Ben bahçedeki çiçeklerden bile bahsetsem biliyorum ki; bazıları bunu da apayrı bir yere çekeceklerdir. Bazıları ise açıklama yapmadığım bu süre zarfında, ülkede iç savaş çıkarmak için planlar yaptığımı yazdılar.”

DEVLETİMİZ ‘SOKAĞA ÇIKIN’ DERS ÇIKARIZ

Peker açıklamasını şu şekilde sonlandırdı; “Kıymetli dostlarım, bu ülkenin vatan evlatları yani bizler, devletimiz bizlere ne görev verirse onu yaparız. Devletimiz ‘Sokağa çıkın' dese sokağa çıkarız. 'Sabır edin evinizde oturun' derse de evimizde otururuz. Ya da devlet görevlilerimizin başarılarında rol çalma gayretimiz de olamaz. Bizler kanunsuz hiçbir şey yapmayız."

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.