Sedat Peker’den 'Silahlanma' çağrısı 'Ruhsatlı silah, av tüfekleri alın'

Sedat Peker’den 'Silahlanma' çağrısı 'Ruhsatlı silah, av tüfekleri alın'

Organize suç örgütü kurmak ve yönetmek suçlamalarından ceza alan Sedat Peker, İstanbul Ataşehir’de katıldığı bir açılışa gelen taraftarlarına Cumhur İttifakı'na destek ve silahlanma çağrısı yaptı.

AK Parti ve MHP’ye verdiği destekle bilinen ve “organize suç örgütü lideri” olarak daha önce ceza alan Sedat Peker, İstanbul Ataşehir’de katıldığı bir açılışa gelen taraftarlarına Cumhur İttifakı’na destek ve silahlanma çağrısı yaptı.

Şimdiden seçimlerde YSK’yı tanımadıklarını söyleyenlerin olduğunu belirten Sedat Peker “Biz bu vatanın delileriyiz, fedaileriyiz” diyerek, “Seçim sonucuna göre insanları, partililerini sokaklara dökecekler. Bunun amacı terör örgütleri mensuplarının da o partililerin arasına katılıp ülkeyi yakmaları ve yıkmalarıdır. Polisimiz, askerimiz güçlüdür ancak bu ülkenin evlatları da bu ülkenin sokaklarını koruyacaklar” dedi.

RUHSATLI SİLAH AV TÜFEĞİ ALIN

Sedat Peker, silahın iyi insanların elinde bir güvence olduğunu iddia ederek, “Bu sebeple imkanı olanlar ruhsatlı silahlar, av tüfekleri alsınlar, mutlaka hazırlıklı olsunlar” dedi.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.