Sedat Peker’i tehdit eden Güniz Akkuş hakkında karar verildi

Sedat Peker’i tehdit eden Güniz Akkuş hakkında karar verildi

Sedat Peker’i tehdit eden "Hanımağa" lakaplı Güniz Akkuş Mersin'de gözaltına alınmıştı. Akkuş hakkında karar verildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinesinde 8 ilde eş zamanlı olarak "Hijyen" operasyonu düzenlendi.

Sosyal medya üzerinden suç örgütü elebaşları ve üyelerinin birbirini ölümle tehdit etmesi üzerine operasyon düzenlenen iller arasında İstanbul'da yer aldı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, eş zamanlı gerçekleşen baskında aralarında Cenk Ç., Zafer Ç. ve Ali Y.'yi İstanbul'da "Hanımağa" lakaplı Güniz Akkuş'u ise Mersin'de gözaltına almıştı.

 

SERBEST BIRAKILDILAR

 

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi. Mersin'de olan Akkuş ise SEGBİS (Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) üzerinden ifade verdi. Şüphelilerin 4'ünün de Adli Kontrol hükmü uygulanarak serbest kaldığı öğrenildi.

 

Sedat Peker’i tehdit eden Güniz Akkuş yayınladığı videodan Sedat Peker’e şöyle seslenmişti:

 

“Bana bak Sedat, sana 10 gün müddet veriyorum. Delikanlı gibi karşıma çık. Yoksa gerçek vatan sevdalıları kardeşim bir gece ansızın senin ziyaretine gelecek”

 

 

GÜNİZ AKKUŞ KİMDİR?

 

Çetecilikten yargılanan ve polislik mesleğinden ihraç edilen hanımağa lakaplı Güniz Akkuş, 3 yıl hapis cezası almış ve cezasını çektikten sonra tahliye olmuştur. Hakkında verilen bilgilere göre polislik mesleğinden atılan Güniz Akkuş, sabıkalı kişilerden oluşturduğu bir çeteyle eğlence mekanlarını haraca bağladığı söyleniyor.

Polislikten ihraç edilen Akkuş, artık kendi mesleğiyle anılacağını söyleyerek birçok lideri gözdağı verip kendi örgütünü kurmuştur. Daha sonra oluşturduğu bu çete ile haraca bağladığı eğlence mekanlarını basan ve 1 kişiyi yaralamakla suçlanan Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş, 3 yıl hapis cezası almış ve cezasını çektikten sonre tahliye olmuştur.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.