Sedat Peker'i tehdit ettiği videolar ile tanınan Cenk Çelik vuruldu

Sedat Peker'i tehdit ettiği videolar ile tanınan Cenk Çelik vuruldu

Sedat Peker'i tehdit eden videolarıyla tanınan Cenk Çelik, İstanbul Ümraniye'de başından vurularak öldürüldü.

Sedat Peker hakkında çektiği tehdit içerikli videolarla tanınan Cenk Çelik, Ümraniye Çavuşbaşı Caddesi'nde başından vurularak öldürüldü.

Olay yerine gelen vatandaşlar, yaşadıkları şokun etkisiyle müdahale etmeye çalışırken, Cenk Çelik'in yanında bastonu olduğu ve yerde kan kaybettiği görüldü. Çelik'in başından iki kurşunla vurulduğu öğrenilirken, saldırgan şahıs olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan Cenk Çelik'in hayatını kaybettiği bildirildi.

 

TEHDİT VİDEOLARI MİLYONLARCA KEZ İZLENMİŞTİ


Sedat Peker'i tehdit ettiği videolarla kısa sürede ismini duyran Cenk Çelik'in videoları milyonlarca kez izlenmişti. Cenk Çelik'in daha sonrasında kardeşi Cem Çelik de videolar çekerek Peker'i hedef almıştı.

 

KISA SÜRE ÖNCE PEKER'İN EVİNE VE AKRABASINA SİLAHLI SALDIRI OLMUŞTU


Geçtiğimiz günlerde Sedat Peker'in Beykoz'da bulunan evine bir silahlı saldırı gerçekleşmiş ve görevli Yılmaz Günay yaralanmıştı.

Peker'in evine gerçekleştirilen silahlı saldırı ile aynı gün içinde Peker'in akrabası olarak bilinen Metin Süs, İstanbul Yeşilköy'de vuruldu.

 

ZAMANLAMA DİKKAT ÇEKTİ


Cenk Çelik'in başından vurulmasının, Sedat Peker'in evine ve akrabasına yapılan silahlı saldırının arkasından gerçekleşmiş olması zamanlama açısından dikkat çekti.


GÖZALTINA ALINMIŞLARDI


2020'de düzenlenen "Hijyen Operasyonu" kapsamında İstanbul başta olmak üzere 7 ayrı ilde gerçekleştirilen çalışmalarda Sedat Peker’i sosyal medya hesaplarından tehdit eden ve ona meydan okuyan ‘Hanımağa’ lakaplı Güniz Akkuş, Çenk Çelik ve Zafer Çelik’in de bulunduğu 10 şüpheliyle birlikte gözaltına alınmıştı.

Peker 9 Mayıs 2020'deki videosunda bu isimlerin öldürülüp kendi üzerine atılacağını öne sürerek adli tahkikat çağrısında bulunmuştu.

Peker'in bahsettiği 3 gruptan 5 kritik isim, "hijyen" operasyonuyla 15 Mayıs 2020'de gözaltına alındı.

Gözaltların ardından Sedat Peker 1 yıl sürecek bir sessizliğe gömüldü. Ardından çok konuşulan video serilerine devam etti. Peker yayınladığı ilk videolarında Cenk Çelik'ten bahsetmişti.

 

PEKER: "ÖLDÜRÜP ÜZERİME ATACAKLAR"


Peker, Türkiye'den ayrılıp Balkanlar'da kaldığı dönemde kendisi ile ilgili tehditlerde bulunan Cenk ve Cem Çelik kardeşlerle ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Peker, "Kendilerini öldürtüp üzerime kalacaklar" şeklinde konuşmuş, şahıslarla ilgili devlet kurumlarını göreve çağırmıştı. 
 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.