Sedat Peker’in bağlantılarını deşifre eden Gazeteci Emre Erciş silahlı saldırıya uğradı!

Sedat Peker’in bağlantılarını deşifre eden Gazeteci Emre Erciş silahlı saldırıya uğradı!

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in bağlantılarını deşifre eden paylaşımlarda bulunan Gazeteci Emre Erciş silahlı saldırıya uğradı.

Sosyal medya hesabından son dönemde özellikle FETÖ ve Sedat Peker aleyhine yayınlar yapan Emre Erçiş silahlı saldırıya uğradı. 

Bir süredir ölüm tehditleri aldığı bilinen Erçiş, ikamet ettiği Kocamustafapaşa semtinde bugün kimliği bilinmeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

 

KIZININ YANINDA VURULDU!

 

İddiaya göre, Emre Erciş’e yolda arkadan yaklaşan kasklı bir şahıs, küçük yaştaki kızının yanında bacaklarına 2 el ateş etti.

İki ayak kemiğine isabet eden kurşunlar ile yaralanan Erçiş’in çevrede bulunan vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Öte yandan Erciş'in saldırıya uğradığı anda 8 yaşındaki kızı Behice Erçiş’in de yanında olduğu ve saldırının arkadan gerçekleştirildiği bilgisine ulaşıldı.

Polis, Erçiş’e silahlı saldırıda bulunan kişinin kimliğini belirlemek için görgü tanıklarının ifadelerine başvurarak, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.