Sedat Peker'in evine saldırıda bir kişi tutuklandı

Sedat Peker'in evine saldırıda bir kişi tutuklandı

Sedat Peker'in İstanbul'un Beykoz ilçesindeki evinin önünde yaşanan silahlı saldırı ile ilgili yapılan soruşturmada gözaltına alınan 5 şüpheliden biri tutuklandı.

Yolsuzluk, rüşvet iddialarıyla gündeme gelen Sedat Peker'in İstanbul Beykoz'daki evinin önünde silahlı saldırı yaşanmıştı. Saldırıyla ilgili soruşturmada gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden biri tutuklandı.

Beykoz'da 14 Eylül günü sabah 09.30'da gerçekleşen saldırıda evin önüne gelen bir arabanın içinden ateş edilmişti. Evdeki görevli Y.G.'ye 3 kurşun isabet etmiş, Y.G., ağır yaralı olarak Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Evde, Peker'in bilgisi dahilinde 6 kişinin güvenlik amacıyla kaldığı, 3'er kişilik vardiyalarla çalıştıkları öğrenilmişti.

Saldırıyla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, Ö.Ş.'nin, daha önceden tanıdığı Y.G.'yi alacak-verecek meselesi nedeniyle vurduğunu belirlemişti. Olayın ardından kaçan şüpheli Ö.Ş., polis ekiplerince yakalanmıştı. Y.G.'yi silahla yaraladıktan sonra kaçan şüpheli Ö.Ş.'ye ateş eden O.Ş. ve Y.Ş. de gözaltına alınmıştı.


Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.