Sedat Peker'in hedef gösterdiği Halil Falyalı Kıbrıs'ta öldürüldü

Sedat Peker'in hedef gösterdiği Halil Falyalı Kıbrıs'ta öldürüldü

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in hedef gösterdiği Halil Falyalı Kıbrıs'ta evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Adı, suç örgütü lideri Sedat Peker'in suçlamalarıyla gündeme gelen Halil Falyalı, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Falyalı’nın aracı Girne Çatalköy’de evinin yakınlarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından otomatik silahlarla tarandı.

Saldırıda Halil Falyalı’nın şoförünün hayatını kaybettiği öğrenilirken, saldırı sonucu ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan Halil Falyalı’nın Girne Akçiçek Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi.

Falyalı'nın tedavi için kaldırıldığı Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. 

Kıbrıs polisi olayla ilgili henüz bir açıklama yapmazken, saldırının PM 648 plakalı Nissan marka kiralık bir araçla yapıldığı ve kurşunun Falyalı'nın başına ve göğsünden isabet ettiği iddia edildi. 

 

faryali-kibris.jpeg

 

KORUMASI ÖLDÜRÜLDÜ İDDİASI

Saldırıda Falyalı'nın yakın koruması Türkistan Gülce'nin de öldürüldüğü öne sürüldü. 41 el ateş edildiği iddia edilen saldırıda Falyalı'nın saldırı esnasında araçtan inip kaçmaya çalıştığı ve mermilerin çoğunun vücuduna isabet ettiği ileri sürüldü. 

Öte yandan polis, Ercan Havaalanı yolu dahil pek çok noktada araçları durdurarak arama yapıyor. 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.