Sedat Peker'in ifşa ettiği Hadi Özışık ve kardeşi Mehmet Özışık, Dilan Polat ve Engin Polat'ı öve öve bitirememiş

Sedat Peker'in ifşa ettiği Hadi Özışık ve kardeşi Mehmet Özışık, Dilan Polat ve Engin Polat'ı öve öve bitirememiş

Sedat Peker'in ifşa ettiği Hadi Özışık ve kardeşi Mehmet Özışık'ın Dilan Polat ve Engin Polat'ı övdükleri video ortaya çıktı.

Türkiye gündemi lüks yaşantısını vatandaşın gözüne soka soka yaşayan fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında ortaya atılan kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla çalkalandı.

İddiaların ardından fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat İstanbul, Ankara, Yalova, Ordu, Kırklareli ve Manisa’da eş zamanlı olarak yapılan operasyonlar kapsamında gözaltına alındılar.

 

engin-polat-dilan-polat-ve-sila-dogu-kelepcelenerek-gozaltina-alindilar-iste-kelepceli-ilk-fotograflari2.JPG

 

Türkiye, fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'a yapılan operasyonu konuşurken, Sedat Peker'in ifşa ettiği gazeteci Hadi Özışık’ın Dilan Polat ve Engin Polat'ı övdüğü video gündem oldu.

Yaklaşık 1 ay önce YouTube kanalındaki bir yayında Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ı öven Özışık, çifte sahip çıkan açıklamalar yapmıştı.

 

SEDAT PEKER, HADİ ÖZIŞIK'I İFŞA ETMİŞTİ

 

Gazeteci Hadi Özışık, yaptığı bir açıklamada dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve suç örgütü lideri Sedat Peker arasında aracılık yaptığı iddiaları ile gündeme gelmiş, Özışık, 'Soylu ile Peker arasında haber götürdüğüm yalandır. Böyle yapan şerefsizdir, haysiyetsizdir' demişti.

Bu sözlerinin ardından Sedat Peker, Hadi Özışık ile birlikte yaptığı görüntülü görüşmeyi ifşa etmişti.

 

KARDEŞ ÖZIŞIK'TA ÖVGÜLER YAĞDIRMIŞ

 

Öte yandan Hadi Özışık’ın kardeşi gazeteci Mehmet Özışık’ın da bir ay önce yayınladığı videosunda, Dilan Polat’a “Sevgili kardeşim, sen doğru yoldasın” dediği ve övgüler yağdırdığı ortaya çıktı.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.