Sedef Kabaş'ı 'Atasözü söyledi' diyerek destekleyen Akşener kendisine 'madam' diyen kadına dava açtı!

Sedef Kabaş'ı 'Atasözü söyledi' diyerek destekleyen Akşener kendisine 'madam' diyen kadına dava açtı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, kendisine "madam" diyen Aliye Damarcı'ya dava açtığı ortaya çıktı.

Canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içerikli sözler söyleyen Sedef Kabaş'a "Atasözü söylediği için hapse atıldı" diyerek destek çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisine 'madam' diyen 68 yaşındaki Aliye Demirci'ye hakaret davası açtığı ortaya çıktı.

 

'MADAM' ETİKETİ ÜZERİNDEN BİR TWEETİ ALINTILAMIŞTI


Twitter'da 2020 yılında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik "madam" ifadesinin kullanıldığı bir etiket açılmıştı. 68 yaşındaki Aliye Damarcı da bir tweeti alıntılayarak kendi hesabından paylaştı. Bunun üzerine Akşener’in kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirten Damarcı, yaklaşık 7 aydır bu dava ile uğraşıyor.

Damarcı'nın avukatı Nilhan Öngel, "Akşener, Sedef Kabaş’ın polis merkezine götürülmesini, ‘Bu zihniyet gidecek, Türkiye’ye adalet gelecek’ diyerek eleştirdi ama kendisi, 68 yaşındaki müvekkilimin hakaret içermeyen bir davranışından dolayı kendisini dava edip şikayette bulundu. Kabaş hakkında açıklama yapıyor kendisi de yüzlerce kişiye hakaret davası açarak mağdur ediyor" dedi.

 

rtrtrtr.jpg

 

UZLAŞMA TALEBİNİ KABUL ETMEDİ


Defalarca karakola giderek ifade vermek durumunda kalan Aliye Damarcı ise "Sosyal medyadan pek anlamayan biriyim. Sosyal medya hesabımdan bir paylaşımı alıntı olarak paylaştım. Bunun sonucu bana dava açıldı. Hakaret içermeyen bilinçsizce bir paylaşımdı. Karakol vasıtasıyla haberim oldu. Adliyeye gittim, özür dileyerek uzlaşma talebinde bulundum. Kabul edilmedi" ifadelerini kullandı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.