Şehit eşlerine çok ağır hakaret eden alçak yakalandı!

Şehit eşlerine çok ağır hakaret eden alçak yakalandı!

Sosyal medya üzerinden şehit eşlerine çok ağır hakaretlerde bulunan ve isminin İ.H.S. olduğu Emniyet’ce tespit edilen şahıs yakalandı

Sosyal medya üzerinden şehit eşlerine çok ağır hakaretlerde bulunan ve isminin İ.H.S. olduğu Emniyet’ce tespit edilen şahısın İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün sosyal medya sayfasından açıklandı.

İ.H.S sosyal medya üzerinden yayınladığı videolarda şehit eşlerine çok ağır hakaretlerde bulunmuş ve çok ağır tepkiler almıştı.

emniyet-min.png

Yakalanma süreci nasıl başladı ve gelişti?

Sosyal medya üzerinden yayınlanan ve şehit eşlerine çok ağır hakaretlerde bulunan şahısın videosu çok ağır tepkiler alınca sosyal medya kullanıcıları Metro Tv’de şu an Savaş Kalafat ile beraber Baba Haber isimli bir program yapan ve uzun yıllar boyunca birçok ünlünün menajerliğini yapan Sisi lakaplı Seyhan Soylu’ya videoyu gönderdiler. Seyhan Soylu videoyu önce İnstagram üzerinden sonra da programından paylaşıp bu şahsı bulana 50 bin lira vereceğim diye açıklamada bulununca ihbar yağmış daha önce Donald Trump’ın sitesi de dahil birçok sayfayı hackleyerek Türk bayrağını ana sayfaya ekleyen Ayyıldız Tim ve Bursa Medusa tarafından şüpheli şahsın İP ( İnternet Protocol Number- İnternet Protokol Numarası) si bulunarak Emniyet güçleri ile paylaşılmıştı. Emniyet Birimlerinin siber birimi de konuya dahil olarak izlenme ve yakalanma süreci başlamış oldu.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK terör örgütüne yönelik çalışmalar kapsamında, “Bahoz Erdal” kullanıcı adıyla sosyal medyadan şehit eşlerine hakaret ettiği ve etnik ayrımcılık amacıyla çektiği hakaret içerikli videoları yayınlayarak toplumda infial uyandırdığı belirlenen şahsı Zeytinburnu’nda bir evde bulunduğu belirlenen şüpheli İ.H.S, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Operasyon sırasında polis ekiplerine fiziksel müdahalede bulunduğu, terör örgütü lehine sözler sarf ettiği, polislere hakaret edip tehditler savurduğu gerekçesiyle şüphelinin kız kardeşi H.K.S. de gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

 

 

Siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.