Şehit haberlerinin gelmesiyle Altın Kelebek Ödül Töreni iptal edildi

Şehit haberlerinin gelmesiyle Altın Kelebek Ödül Töreni iptal edildi

Bugün 46. kez düzenlenecek olan Altın Kelebek ödül töreni 33 askerimizin şehit olmasının ardından iptal edildi. Haberi Hürriyet yazarı Ahmet Hakan duyurdu.

Dün akşam İdlib’den gelen 33 askerimizin şehit olduğu, 32 askerimizin ise yaralandığı haberi üzerine bu akşam canlı yayında gerçekleşecek olan Altın Kelebek Ödülleri Töreni ileri bir tarihe ertelendi. 

 

İLK AÇIKLAMA AHMET HAKAN’DAN GELDİ

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan kararı köşesinden 'Söylemeye bile gerek yok. Böyle bir günde tabi ki Altın Kelebek falan olmaz, olamaz. Tören iptal edilmiştir.' notuyla duyurdu.

 

YAYIN TARİHİ BELLİ DEĞİL

46.Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu akşam Zorlu PSM'de düzenlenecek törenle sahiplerini bulacaktı. Sunuculuğunu Cem Davran ve Çağla Şıkel’in  üstlendiği, görkemli şovların sahneleneceği, ayrıca dev sanatçıların özel sahne performanslarıyla renk katacağı tören, Kanal D ve teve2'den canlı olarak yayınlanacaktı.  

hurriyet-altin-kelebek-iptal.jpg

HÜRRİYET DE KENDİ SİTESİNDE HABER VERDİ

 

 Hürriyet Gazetesi de kendi internet sitesinde iptal haberini şöyle duyurdu: "46. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, İdlib’de yaşanan hain saldırı nedeniyle iptal edilmiştir.
Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Vatanımızın başı sağ olsun."

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.