Selahattin Demirtaş organlarını bağışladı!

Selahattin Demirtaş organlarını bağışladı!

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Twitter'dan organ bağışı konusunda çağrıda bulunarak organlarını çok daha önceden bağışladığını belirtti.

İki yılı aşkın süredir Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) tahliye edilmesi yönünde karar aldığı Demirtaş, sosyal sorumluluk projesi için harekete geçti. Demirtaş, Twitter hesabından yayınladığı videoyla, organ bağışı konusunda çağrıda bulundu.

Aslında ben, çok daha önce organlarımı bağışlamıştım. 2015 seçimleri öncesine denk geldiği için, o dönem paylaşmamıştık. Şimdi bu vesileyle paylaşıyor ve herkese, organlarını bağışlamalarını tavsiye ediyorum.

​"Çözüm yaşamak sloganıyla yola çıkan Can Kardeşim projesine destek veriyor ve organlarımı bağışlıyorum. Herkesi organ bağışı yapmaya davet ediyorum" diyen Demirtaş, videoyla birlikte yayınlanan kısa mesajda "Aslında ben, çok daha önce organlarımı bağışlamıştım. 2015 seçimleri öncesine denk geldiği için, o dönem paylaşmamıştık. Şimdi bu vesileyle paylaşıyor ve herkese, organlarını bağışlamalarını tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.