Selçuk Bayraktar KOÇ grubuna fena giydirdi KAPORTACILAR

Selçuk Bayraktar KOÇ grubuna fena giydirdi KAPORTACILAR

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, 'Biz yıllarca bir anlamda kaportacılık yapmışız. Nuri Demirağlar, Vecihi Hürkuşlar gitmiş yerine kaportacılar gelmiş.' dedi.

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Güvenli Bölge programında önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin 'paradigma dönüşümü'nden bahseden Bayraktar, 'Biz yıllarca kaportacılık yapmışız. Nuri Demirağlar, Vecihi Hürkuşlar gitmiş yerine kaportacılar gelmiş.' diye konuştu.

Bayraktar'ın açıklamasından önemli detaylar:

'Biz TB2'yi çok kısa zamanda yaptık. Ne zaman ki sözleşme imzalandı, 1,5-2 sene içinde biz ilk uçuşu gerçekleştirdik.

Akıncı daha büyük bir proje. Aslında bakarsanız o alt sistemleri, milli savunma sanayimizin yapacağı çok bileşeni var halihazırda ve sürekli güncellenen bir teknoloji gibi düşünün sürekli ilaveler takılan, çok maksatlı bir platform bakınca. Çok geniş bir görev spektrumu var.

Sadece terörle mücadele için yapılmış bir insansız hava aracı değil. Terörle mücadele sadece görevlerinden ufak bir tanesi. Çok stratejik görevler yapacak ve bize savaş uçaklarımızın yapamadığı, konvansiyonel harp için taarruz görevleri olacak, elektronik harp görevleri olacak, çok özel bir radarı olacak.'

KAPORTACILAR GELMİŞ!

Bayraktar sözlerinin devamında 'Biz yıllarca bir anlamda kaportacılık yapmışız. Nuri Demirağlar, Vecihi Hürkuşlar gitmiş yerine kaportacılar gelmiş. Dışarıdan alınan lisanlarla, almış monte etmiş. Sadece tesisin ve markanın sahibini zenginleştiren bir model gelmiş' dedi. 

 

 


SİYASETCAFE.COM

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.