Selçuk Bayraktar, Teknofest'i ziyaret eden Aziz Sancar'ın elini öptü!

Selçuk Bayraktar, Teknofest'i ziyaret eden Aziz Sancar'ın elini öptü!

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Teknofest'i ziyaret eden Nobel ödüllü Türk bilim insanı Aziz Sancar'ın elini öptü.

Nobel ödüllü Türk bilim insanı Aziz Sancar ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar festival alanında vatandaşlara seslendi.

TEKNOFEST'te katılan NOBEL ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar, "Ben buraya Türk dünyasına bilimi ve teknolojiyi teşvik etmek için geldim. Burada gördüklerim gerçekten beni gururlandırdı. Bana cesaret verdi. Geleceğimiz için umudum çok büyük" dedi.

 

Prof. Dr. Sancar, sözlerine şu şekilde devam etti:

 

Sancar, ziyaretinin ardından yaptığı konuşmada, "Buraya Türkiye'de ve Türk dünyasında bilimi ve teknolojiyi teşvik etmek için geldim. Burada gördüğüm gerçekten beni gururlandırdı, bana cesaret verdi. Geleceğimiz için umudum çok büyük. Bunu gerçekleştiren herkese, gençlerimize çok teşekkür ederim." diye konuştu.

 

SELÇUK BAYRAKTAR, SANCAR’IN ELİNİ ÖPTÜ

 

Prof. Dr. Aziz Sancar, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ı sarılarak tebrik etti.

Selçuk Bayraktar ise Prof. Dr. Aziz Sancar'a elini öperek karşılık verdi.

 

sssss.jpg

si-005.jpg

 

TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından “Geleceğin Nobel ödüllü bilim insanları, Aziz Hocaları'nın izinde...” ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımda bulundu.

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.