Selçuk Tepeli, Fox TV'den kovuldu mu? Açıklama geldi

Selçuk Tepeli, Fox TV'den kovuldu mu? Açıklama geldi

Canlı yayında bir habere sinirlenerek önündeki bardağa vuran FOX TV sunucusu Selçuk Tepeli'nin FOX TV'den kovulduğu iddia edildi. 

FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, dünkü canlı yayın sırasında çiftçilerin yaşadığı zorlukları anlatan bir haberin ardından sinirlenerek önünde duran bardağa vurdu. Haberin ardından konuşan Tepeli, "Efendim şimdi bu ülkenin çiftçilik yapan insanlarının yarısı işi bıraktı. Geç abi, öbür habere geç gözünü seveyim ya" dedi.

Elindeki kağıtları fırlatan Tepeli, masada duran su dolu bardağı tokatlayıp devirdi.

 

 

Tepeli'nin çıkışı Twitter'da gündem olurken, AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci RTÜK'e "İzleyiciye bardak fırlatıp, edep dışı hareket yapan insansının bu fiili nedeniyle, RTÜK'ün, Fox TV kanalına, kapatma dahil, tüm tedbirleri en kararlı haliyle uygulamasını vatandaş olarak bekleriz" çağrısı yaptı.

Mücahit Birinci, bir süre sonra yaptığı paylaşımda ise Tepeli'nin FOX TV'den kovulduğunu öne sürerek "Yetmez... En ağır müeyyide bu kanala uygulanmalıdır" dedi.

Birinci, sonrasında yaptığı paylaşımında Tepeli ile ilgili iddiasını düzelterek kovulmadığını söyledi. Birinci, "Kovmamış... Yanlış habermiş. Düzeltelim. Çok da önemli değil. Fox TV kanalında kameraya bardak fırlatacak zihniyet çok. Biz Fox TV'nin sahiplerinin cemaziyel evvellerini biliriz..." dedi.

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.