Selen Soyder'den Can Yaman'a şok sözler; libidosu...

Selen Soyder'den Can Yaman'a şok sözler; libidosu...

Can Yaman, Demet Özdemir ile sevgili olduğunu olay yaratan 'libido tartışmasıyla' açıklayarak eski partneri Selen Soyder'e sataşmıştı, cevap gecikmedi.

 

Can Yaman, Erkenci Kuş dizisinde tanışıp sevgili olduğu partneri Demet Özdemir ile ilgili açıklamalar yaparken 'Hangimiz Sevmedik' dizisinde beraber rol aldığı Selen Soyder'e 'libido tartışması' üzerinden sataşmış, söyledikleri tepki çekmişti. Soyder'den Yaman'a cevap gecikmedi.

Can Yaman, son verdiği röportajda eski partneri Selen Soyder için şunları söylemişti:

"Biz 20’nci bölümde Demet'le sevgili olduk. Demet biraz snob olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela “Hangimiz Sevmedik” dizisindeki partnerim Selen Soyder’le bu yüzden problem yaşadım. Gel de şimdi sette bu problemlerin üzerine kamera önünde aşk çek.''

 

''Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar...''

 

''Cast da buna göre yapılmalı. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; Hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı. Seyirciye 'Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu' diye sordurtamazsan o iş tutmaz. Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk.''

 

Bu sözlere sosyal medya hesabı üzerinden yanıt veren Selen Soyder ise ''Çok şükür ki libidosu düşük, Snop bir kadınım'' dedi ve son paylaşımının altına ''Sen de gündeme gelmek için hemen cevap yetiştir tabii dadhajdhaj ne Can Yamanmış be'' notunu düşerek kendisine libidosu düşük diyen Can Yaman'ı tiye aldı.

 

Can Yaman ve Selen Soyder, 2016 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan ‘Hangimiz Sevmedik’ dizisinin setinde kavga etmiş ve olay mahkemeye taşınmıştı.

 

Senaryodaki kavga sahnesi yüzünden çıkan tartışmada Selen Soyder, Can Yaman’ı ''Biraz kontrollü oynar mısın, biraz yavaş gelir misin?'' diye uyarınca olanlar olmuştu. Bu sözlere sinirlenen Yaman ise ''Kolaysa gel de sen oyna'' demişti. Soyder de oyuncuya doğru konuşmasını söylemişti. Bu sözlerle ortam iyice gerilince, çift kahve fincanlarını fırlatıp, olayın büyümesine sebep olmuştu.

 

Yönetmenin araya girmesiyle kavga son bulsa da Selen Soyder, eşinin isteği üzerine sete korumalarla gelmiş. Sonra da yapım şirketine bildirimde bulunup, diziden ayrılmış ve partnerini mahkemeye vermişti.

 

Geçen yıl sonuçlanan hakaret davasında, 7 bin 830 TL cezaya çarptırılan Can Yaman ise, bu parayı ödemeyeceğini söylemişti.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.