Selin Ciğerci sevgilisine mesaj atan kadını perişan etti

Selin Ciğerci sevgilisine mesaj atan kadını perişan etti

Selin Ciğerci, nişanlısı Gökhan Çıra’ya mesaj atan ve her gittiği ortamda karşısına çıkan kadını önce cafede rezil etti sonra Instagram’dan ifşa etti.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci sevgilisine mesaj attığını ve her fırsatta bulunduğu ortama geldiğini iddia ettiği kadının videosunu paylaşarak ifşa etti. Büyük öfkeye kapılan Ciğerci zor sakinleştirildi.

 

Selin Ciğerci kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Selin Ciğerci'nin yakında nikah masasına oturacağı futbolcu Gökhan Çıra kimdir? İşte ameliyatla cinsiyet değiştirerek kadın olan Selin Ciğerci hakkında merak edilenler...

selin-1.jpg

 

İNSTAGRAM'DAN DUYURDU

 Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin uzatmalı sevgilisi futbolcu Gökhan Çıra ile yeniden birlikte olduğu ortaya çıktı. Barıştıklarını Instagram hesabından duyuran Ciğerci, "My husband 15 Nisan Ordu yolcusuyuz, zamanı gelmedi mi artık.

 

BABASI ÜNLÜ MARKANIN SAHİBİ: Sosyal medyada ilk olarak Bebek Okan adı ile ünlenmiştir. Sosyal medya profili ile fenomen haline gelen Bebek Okan, 2 yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirip kadın olmuş ve adını Selin Ciğerci olarak duyurmuştu. Babası ünlü bir hazır giyim firmasının sahibi.

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.