Selin Ciğerci'ye mahkeme şoku: Uzaklaştırma kararı

Selin Ciğerci'ye mahkeme şoku: Uzaklaştırma kararı

Nişanlısı futbolcu Gökhan Çıra’ya sosyal medyadan mesaj attığını iddia ettiği Özlem Parlu'yu ifşa eden şarkıcı Selin Ciğerci'ye kötü haber...

Şarkıcı Selin Ciğerci nişanlısı futbolcu Gökhan Çıra’ya sosyal medyadan mesaj attığını iddia ettiği model-oyuncu Özlem Parlu ile bir mekanda tartışmış ardından da çekilen görüntüleri sosyal medyada yayınlayarak ifşa etmişti.

Bu olayın ardından Özlem Parlu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulundu.

 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

 

Parlu’nun avukatı Levent Karakoç suç duyurusu dilekçesinde, müvekkili Özlem Parlu’nun bir düğündeyken şüpheli Selin Ciğerci’nin müvekkilinin üzerine atlayarak boğazını sıktığını, ikinci olayda ise başka bir mekanda müvekkilinin üzerine bulduğu birtakım ahşap aksesuarları fırlatmaya çalıştığını anlattı.

Ayrıca dilekçede, Selin Ciğerci’nin Özlem Parlu’ya ait Instagram şifresini kırmaya çalıştığı, WhatsApp hesabının da kapatılması için başka telefonlardan defalarca girilmeye çalışıldığı anlatıldı. 

Özlem Parlu savcılığa verdiği ifadesinde, Selin Ciğerci’nin erkek arkadaşı Gökhan Çıra’nın kendisine bir mekanda selam verdiğini bunun üzerine kendisinin de birkaç kez mesaj attığını belirterek, “Selin Ciğerci bu mesajları görmüş” dedi.

 

UZAKLAŞTIRMA KARARI ÇIKARILMASINI İSTEDİ

 

Selin Ciğerci’nin kendisini iki kez gittiği mekanlarda bastığını ifade eden Özlem Parlu, herkesin içerisinde kendisine tehdit ve hakaret ederek saldırdığını söyledi. 

 

 

Dilekçede, Selin Ciğerci’nin “Kasten yaralama”, “Kasten yaralamaya teşebbüs”, “Hakaret”, “Tehdit”, “Özel hayatın gizliliğini ihlal”, “Kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme” suçlarından dava açılması istendi. Dilekçede ayrıca Özlem Parlu için koruyucu tedbir kararları verilmesi istenerek Ciğerci hakkında uzaklaştırma kararı çıkarılması talep edildi.

 

 

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.