Selin vurduğu Kastamonu'ya şehit ateşi düştü

Selin vurduğu Kastamonu'ya şehit ateşi düştü

MSB, Pençe-Şimşek operasyonu bölgesindeki bir üs bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada bir askerin şehit olduğunu, bir askerin yaralandığını duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı, Şehit olan sözleşmeli er Muhammed Öztürk’ün şehadet haberi Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde yaşayan ailesine verildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütü PKK üyeleri ile emniyet unsurları arasında bu gece çıkan çatışmada bir askerin şehit olduğunu açıkladı. Pençe-Şimşek operasyon bölgesindeki olayda bir askerimiz de yaralandı.

 

sehit2-001.JPG

 

MSB'den yapılan açıklamada, "Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde 15 Ağustos 2021 tarihinde bir üs bölgemizde bölücü terör örgütü mensupları ile yakın emniyet unsurları arasında çıkan temas neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bir kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralı silah arkadaşımız derhal hastaneye tahliye edilerek tedavisine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar dileriz" denildi.

 

sehit-008.JPG

 

ŞEHİT ATEŞİ KASTAMONU'YA DÜŞTÜ

Irak’ın kuzeyinde Pençe-Şimşek operasyonunda çıkan çatışmada sözleşmeli er Muhammed Öztürk şehit oldu.

Sözleşmeli er Muhammed Öztürk’ün acı haberi ise Kastamonu'nun Kırha köyünde yaşayan ailesine verildi. Haberin ardından şehidin baba ocağına Türk bayrağı asıldı. Taziye çadırının da kurulduğu şehidin baba ocağında Kur’an-ı Kerim okunup dualar edildi.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.