Semercioğlu’na büyük tepki; kızının Cumhuriyet sözleri olay oldu

Semercioğlu’na büyük tepki; kızının Cumhuriyet sözleri olay oldu

Ünlü magazinci Cengiz Semercioğlu'nun kızı bugün TV ekranlarındaydı. Babasının Cumhuriyet Bayramı hakkındaki fikrini sorduğu minik kız "Cadılar Bayramını cumaya almasalardı iyi olurdu" dedi, sosyal medyadan tepki yağdı.

Gazeteci Cengiz Semercioğlu, Eylem İpek Şafak ve Seray Sever ile sunuculuğunu yaptığı Gel Konuşalım isimli programa kızı ve oğlunu çıkardı. Kızına 29 Ekim ile alakalı fikirlerini soran Semercioğlu, aldığı cevapla tepki çekti.

 

"CADILAR BAYRAMINI CUMAYA ALMASALARDI İYİYDİ"
Cengiz Semercioğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında yaptığı yayına oğlu Pars ve kızı Pera'yı çıkardı. Babasının "Bugün Cumhuriyet Bayramı. Atatürk ve Cumhuriyetle ilgili ne söylemek istersin?" demesi üzerine konuşan küçük kız "Onunla ilgili bir şey söylemeyeceğim ama arkadaşlarımdan Arya'ya bir şey söyleyeceğim. Arya lütfen Cadılar bayramını cuma günü yapma" cevabını verdi.

 

"ÇOCUKLAR CUMHURİYET BAYRAMI YERİNE CADILAR BAYRAMINI DÜŞÜNÜYOR"


Seray Sever ise "Ben sana ne diyorum Amerikan emperyalizmi. Çocuklar Cumhuriyet Bayramı yerine Cadılar Bayramı'nı düşünecek halde." dedi.

 

TWITTER'DA TEPKİ YAĞDI
Küçük kızın bu sözleri üzerine Cengiz Semercioğlu'na tepkiler yağmaya başladı. Bazı sosyal medya kullanıcıları "Çocuklarımızın durumu içler acısı" derken bazıları da "Savaşla kazanılmış Cumhuriyeti, uydurma bayrama tercih eden nesil"diyerek Semercioğlu'na tepki gösterdi.


cadi.JPG

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.