Şemsek 'Çorum'dan En Az İki Milletvekili Göndereceğiz'

Şemsek 'Çorum'dan En Az İki Milletvekili Göndereceğiz'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili adayları seçim çalışmalarına Küçük Sanayi sitesinde devam etti. İşte haberin ayrıntıları;

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili adayları seçim çalışmalarına Küçük Sanayi sitesinde devam etti. Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili adayları Prof. Dr. Vahit Doğan ve Avukat Muhsin Kocasaraç küçük sanayi sitesi esnafını işyerlerinde ziyaret etti.

MHP’li adayların Sanayi esnafı ziyaretine MHP 19. dönem Corum Milletvekili Muharrem Şemsek ve Çorum Eski il başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ercan Daşdan’da katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi 19. dönem Çorum Milletvekili Muharrem şemsek ziyaret sırasında yapmış olduğu açıklamada ” Partimizden en az iki milletvekilini Meclise göndermek için bugün vekil adaylarmızla birlikte seçim çalışmalarına katılıyoruz. İnşallah en az iki Milletveki göndereceğiz” dedi.

Şemsek “Milliyetçi Hareket Partisinin Şehrin sorunlarını bilen, birbirinden değerli 4 vekil adayı var. inanıyorumki Çorum Halkı partimize teveccüh gösterecektir ve Adaylarımız bizleri Türkiye Büyük Millet Meclisinde başarılı bir şekilde temsil edecektir ” diye konuştu.

Gerçekleştirilen Küçük Sanayi Sitesi ziyaretine İl Başkanı Bekir Çetin, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Çırak, İl yöneticileri, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çorum Şube Başkanı Ahmet Hattap İmal ve Ülkü Ocakları üyeleride katıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Çorum 1. sıra Milletvekili adayı Prof. Dr. Vahit Doğan ziyarette esnafın sorunlarını dinledi ve Çorum için çok çalışacağının, sorunların çözümü için gayret göstereceğinin sözünü verdi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.