Şener Şen ve Ayşen Gruda burada yaşayacak

Şener Şen ve Ayşen Gruda burada yaşayacak

Türk sinemasının ustaları Şener Şen ve Ayşen Gruda’nın isimleri bu merkezde yaşayacak.

Türk sinemasının usta sanatçıları Şener Şen ve Ayşen Gruda’nın isimleri sinema salonuna verildi.

Beylikdüzü Belediyesi’nin yenileyerek ilçeye kazandırdığı Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’ne iki yeni sinema salonu yapıldı. Bu sinema salonlarına Türk sinemasının usta sanatçılarından Şener Şen ve Ayşen Gruda ismi verildi.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki sinema salonlarının açılışına yoğun bir katılım gerçekleşti. Açılışa katılan Ayşen Gruda ve Şener Şen, isimlerinin sinema salonuna verilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

sener-sen-aysen-gruda-siyaset-cafe.jpg

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şener Şen ve Ayşen Gruda açılış kurdelesini keserek bu salonların vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. Ardından, Şener Şen ve Ayşen Gruda’ya kültür ve sanat merkezini gezdirdi.

dnseokwer43ur329920i.jpeg

Ayşen Gruda, "Çok teşekkür ederim. Çok mutluyum ki böyle bir salonda benim ve Şener Şen’in adı var" dedi.

ndjfkrnueiroawjorsjwap.jpeg

“BİZİM İÇİN ÖZEL BİR ANLAMI VAR”

Şener Şen ise, "Böyle güzel bir kültür ve sanat merkezinin açılışında olmamız ve duyarlı belediye başkanımızın ve sizlerin talebiyle salonlara isimlerimizin verilmesi bizim için özel bir anlam ifade ediyor. Çok teşekkür ediyorum" diyerek duygularını dile getirdi.

“BİRİNE ÖFKELENDİĞİNİZDE ONLARIN FİLMLERİNİ İZLEYİN”

Başkan İmamoğlu, "Bu salonlara kimlerin isimlerini verebiliriz diye düşündüğümüzde benim, heyetimizin ve bütün arkadaşlarımızın aklına Ayşen Gruda ve Şener Şen geldi. Birine çok kızmış ve öfkelenmişseniz eğer açın onların filmlerini izleyin. İçinizdeki af ve hoşgörü duyguları pekişsin. Bu güzel kentin bu güzel insanlarına çok yakıştı. Bizi de onurlandırdılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.