Şer cephesi Er cephesi kavgası!

Şer cephesi Er cephesi kavgası!

AKP ve MHP arasında yerel seçimlerde ittifakın yapılmayacağının açıklanmasının ardından HDP'nin AKP'ye birlikte çalışma teklifi çok tartışıldı. İşte detaylar;

Aydınlık yazarı Rıza Zelyut bugünkü köşe yazısında 'HDP'sever CHP'liler duydunuz mu?' başlıklı bir yazı kaleme aldı.

İşte o yazı;

Son seçimler öncesinde şöyle yazmıştım: Ey CHP’liler bu HDP’yi Meclis’e sokarsanız onlar ilk fırsatta AKP ile işbirliğine girecekler ve MHP’den boşalan yeri dolduracaklardır.

Dediğimiz oluyor. AKP ile MHP arasında ‘yerelde ittifakı’ bitiren tartışmaları değerlendiren HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, AKP’ye çağrı yaptı ve şöyle dedi:

'Şimdi bir kez daha dile getiriyoruz. Gelin masaya oturalım. Muhatabı bellidir. Başka muhataplar arayarak bu sorunu çözemezsiniz.'

HDP’nin bölücü ve gerici bir parti olduğu... Amacının demokrasi ve barış olmadığı... Tek hedeflerinin Kürdistan isimli bir devlet kurmak olduğu... Bunun için şeytanla bile ittifak yapacakları ortada iken CHP’nin bu yöneticileri, AKP’yi, HDP ile devirmeye çalışan yanlış politikalar geliştirdi.

Son üç seçimde CHP’liler HDP’ye en az yüzde 5’lik bir oy desteği verdiler. Güya HDP Meclis’e girerse AKP istediğini yapamayacaktı.

İşte gördünüz, PKK’nın pardon HDP’nin sözcüsü Bay Temelli hemen ortaya çıktı ve AKP’ye “Birlikte çalışalım!” mesajı yolladı.

AKP’nin cevabını tahmin edebiliriz: “Hele şu yerel seçimleri sizin gizli desteğinizle bir geçirelim, İstanbul’u alalım; sonrasında eskisi gibi Dolmabahçe’de oturur konuşuruz!”

ŞER CEPHESİ BUDUR

Cehaletin şahlandığı bir çağa girdik ki adı da Yeni Türkiye’dir.

Bu çağda Türkiye’nin direksiyonu Türk olmayanların elinde. Üstüne üstlük bu bozguncular koalisyonu Türk milletine demediğini bırakmıyor. Ama kimliğinden habersiz Türkler, sanki kendisine küfredenlere minnettar gibi oyunu götürüp onlara veriyor.

Kim o cephenin içindekiler?

*Kendini Müslüman gösteren sahte dinciler. Bunların başını Nurcu, Işıkçı, Süleymancı, Nakşibendi Menzilci gibi yobaz tarikatçılar çekiyor.

*Yanlarında Özgürder, Mazlumder, Eğitim Bir-Sen vb... gibi sözde dernekler ve Türk düşmanı grupların oluşturduğu o sendika var.

*Onlarla kol kola girmiş bölücü PKK’nın siyasal uzantıları var.

*ABD ve AB’den emir alan beşinci kol aydınlar, yani liberaller çetesi var.

*Ve bunların siyasetteki üst çatı örgütü AKP var.

Bu yüzdendir ki dün AKP Lideri Erdoğan Danıştay toplantısında Danıştay’a demediğini bırakmadı. 'Bizim çıkardığımız yasaları ve yönetmelikleri denetlemek hakkınız değil!' anlamında konuşarak demokrasideki güçler ayrılığını açıkça yok saydı. Bunlar, vesayet diye diye Türkiye’yi AKP vesayetine soktular; alıp satıyorlar...

Boşuna değil cahil ve okumamış insan istemeleri...

MÜSLÜMANLIK YOKKEN TÜRKLÜK VARDI

Andımız’a saldıran bu gayri milli koalisyona gerçekleri hatırlatalım:

- İnsanın millî kimliği (Türk, Alman, Rus vb...) değişmez. Birey istemese bile o kimliğin içinde dünyaya gelir. Bu yüzden Türklük değişmez kimliğimiz, İslam ise değişebilir kimliğimizdir. Yani Türklük asıl, Müslümanlık ikincil kimliktir.

- Türkler tarih içinde hep Türk olarak kaldılar ama dinleri sürekli değişti. Genelde Gök Tanrı (bir Tanrı) inancında oldular. Fakat zaman içinde Budist, Hıristiyan, Musevi Türkler de oldu. Böyle Türkler bugün de var.

- Dünyada daha İslam diye bir şey yokken Türklük vardı. Ve Türk’ün bir tanrısı 6 bin yıl önceki Sümerler’de bile karşımıza çıkmakta idi.

- Hz. Muhammet’in İslam’ı getirmesinden tam 800 sene önce Hun Türkleri Çin’i bile kuşatan imparatorluk kurmuşlardı. Devleti kuran Oğuz Kağan, kendisine çadır olarak gökyüzünü göstermiş ve böylece dünya egemenliğini hedeflediğini ortaya koymuştu.

İşte AKP bugün Andımız üstünden Oğuz Kağan’ın bu yüksek ülküsüne karşı mücadele veriyor.

Türk evladı buna evet diyebilir mi?

siyastecafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.