Serap Balaman Morel yazdı: Kongre binasında yaşanan kaosun arka planı

Serap Balaman Morel yazdı: Kongre binasında yaşanan kaosun arka planı

Serap Balaman Morel, 6 Ocak tarihinde Washington'da ABD Kongre binasında yaşanan kaosun arka planını yazdı.

6 Ocak tarihinde Washington'da Capitol Hill, ABD Kongre binası civarında Trump mitingi için yürüyüş vardı. Bir milyondan fazla insanın katıldığı tahmin ediliyor.

Antifa ve "Trump Destekçileri" Kongre binasına zorla girdiler, 2020 başkanlık seçiminin Seçici Kurul oylarını saymak için kurulan bu ortak kongre oturumu kaosa döndü.

Protestocular Capitol'e adeta saldırır gibi girerlerken, bina neredeyse yağmalanırken, Mike Pence, Nancy Pelosi ve diger üst düzey yöneticiler ile milletvekilleri, Senato salonunu acil boşalttılar.

 

abd-kongre-binasi-baskini.JPG

 

Capitol Hill'e saldıran Antifacılar arasında özel harekat ekiplerinin de bulunduğu bazı “kaynaklar” tarafından söylendi. O özel operasyon ekibi, masalarda kalan ve içlerinde bir sürü kanıt olan yaklaşık bir düzine dizüstü bilgisayarı ele geçirmeyi başardı. Nancy Pelosi’nin o kadar acelesi vardı ki(!) telaştan kendisininkini de geride bıraktı.

Bu Seçici Kurul oyları sayılması çok açık olan sahtekarlığın düzeltilmesi için sisteme ve “Demokrasi” ye verilen son şanstı. Çeşitli kirli dosyaları nedeni ile baskı ve tehdit altında olan vekiller ve üst düzey yöneticiler ihanete devam etmeyi ve yabancı güçlerin onlardan istedikleri gibi davranmaya devam etme yolunu seçtiler.

Bu nedenle diz üstü bilgisayarlarında son an için önemli notlar, yazışmalar olması büyük ihtimal. Bu kanıtlar artık karşı durdukları Trump’ın elinde.

 

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.