Seren Serengil'den şok açıklama!

Seren Serengil'den şok açıklama!

Seren Serengil yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu şarkıcı Yaşar İpek ile nişanlandı.

Seren Serengil yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu şarkıcı Yaşar İpek ile nişanlandı. Nişana İpek’in ailesinin katılmasını istemeyen Serengil, ‘Bana çok ağır şeyler yazdılar’ dedi. 

Seren Serengil yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu şarkıcı Yaşar İpek yakın dostları ve ailesinin katıldığı sadece bir törenle nişanlandı. Magazin gündemin en çok konuşulan konu ise, Yaşar İpek’in kız kardeşi ve annesinin nişan törenine Seren Serengil’in istememesi üzerine katılmaması oldu. Seren Serengil ise gündeme oturan konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. 


“Ölmüş babam hakkında iftiralar attılar”
Seren Serengil tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Bir magazin sayfasında ölmüş babam ve annem hakkında iftiralar atıldığını gördüm. Bu magazin sayfasına baktığımda ise sayfanın sahibinin nişanlım Yaşar İpek’in kız kardeşine ait olduğunu gördü. 


“Mahkemede karşımda yer aldı”
Bu kişi mahkemelik olduğum zamanda da benim karşı tarafımda yer almış oldu. Benim vefat eden babam hakkında çok ağır ifadelere yer verdiler. Ne kadar üzülsem de ilk adımda Yaşar için affettim ve elimden geldiği kadarıyla da yakın davrandım. 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.