Serenay'ın bikinili fotoğraflarını sildirmek isteyen Cem’e kötü haber

Serenay'ın bikinili fotoğraflarını sildirmek isteyen Cem’e kötü haber

Sevgilisi Serenay Sarıkaya ile havuzda çekilmiş fotoğrafları için suç duyurusunda bulunan ünlü komedyen Cem Yılmaz'a kötü haber...

Aşkları ile 2020 yılına damga vuran Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti geçtiğimiz gün havuzdayken çekildiği görüntüler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Evlerinin bahçesinde havuz keyfi yaparken görüntülenen Yılmaz, bahçelerinin içini gözetleyen ve izinsiz görüntü alan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu

Yılmaz, evinin yolunun uzak olduğunu, evin görülebileceği alanın ağaçlarla kaplı olduğunu belirtip kendisini görüntüleyen magazincilerin ağaçların arasına düzenek kurup, tele objektif kamera ile gizlice neredeyse çıplak denilebilecek görüntülerini çektiğini ifade etti.

 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

 

Ünlü komedyen bu görüntülerin alenileştirilerek sosyal medya hesaplarından paylaşan kişilerin tespit edilerek cezalandırılmasını istedi.

Yılmaz'ın suç duyurusunun ardından İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurarak Serenay Sarıkaya ile birlikte bikinili fotoğraflarının sosyal medyadan kaldırılmasını talep etti.

Talep dilekçesinde bu fotoğrafların özel hayatın gizliliğini ihlal ettiğini ileri sürdü. Hakimlik, Yılmaz'ın talebi ardından söz konusu paylaşımda ikiliyi halk nazarında küçük düşürecek veya kişilik haklarını ihlal edecek unsurların tespit edilmediğini belirterek, erişim engellenmesi talebini reddetti.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.